Vacature: Melker Bedum

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 12 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Jij vindt het heerlijk om een paar keer per week tussen de koeien aan het werk te zijn om te zorgen dat de koeien gemolken worden en daarna ziet dat ze tevreden in de box gaan liggen of staan te vreten aan het voerhek. Een (bij)baan als melker in Bedum is goed te combineren met een studie of ander werk. Iets voor jou?

Op dit melkveebedrijf in Bedum wordt altijd door twee personen gemolken, jullie verdelen de werkzaamheden wat betreft het ophalen van de koeien, het klaarmaken van de melkstal en het schoonmaken achteraf. Melken doen jullie samen. Ideaal, want zo is het gezellig én kun je ook nog wat van elkaar leren. 

Dit melkveebedrijf werkt met een team van melkers, jij gaat dus meedraaien in het rooster. Wanneer je mee gaat draaien in het rooster wordt er ook van je verwacht dat je af en toe in de weekenden wil melken. 

Functie-eisen

Jij hebt ervaring tussen de koeien, of wil het juist heel graag leren! Daarnaast ben je twee of meer ochtenden of middagen per week beschikbaar om te melken.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever heeft een modern melkveebedrijf in Bedum waar op dit moment zo'n 370 melkkoeien gemolken worden in een carrousel.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een parttime functie voor 6 tot 12 uur per week op een melkveebedrijf in Bedum. Daarnaast bieden wij jou:

  • mogelijkheden om door te groeien, om bijvoorbeeld extra werkzaamheden op te pakken naast het melken
  • salaris conform cao productiegerichte dierhouderij tussen de € 11,- en € 14,- bruto per uur, afhankelijk van ervaring. Jonger dan 21 jaar? Dan ontvang je loon afhankelijk van je leeftijd
  • opbouw vakantiegeld en vakantiedagen
  • reiskostenvergoeding 

Zou dit een passende (bij)baan voor jou kunnen zijn als melker in Bedum? Dan komen we graag met jou in contact. We vragen je om op deze vacature te reageren voor 22 november. Heb je nog vragen over deze vacature of wil je meer informatie over de vacature 'melker Bedum'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 050 319 96 30, hier kun je vragen naar Daphne, of mail ons: infobedum@abiant.nl. We helpen je graag met de zoektocht naar een nieuwe (bij)baan! 

Deel deze vacature via