Vacature: (Assistent) medewerker akkerbouw

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 30 uur
  • Standplaats Oldehove
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb je een diepgaande passie voor werk in de agrarische sector en streef je voortdurend naar het leveren van topkwaliteit? Dan zou de rol van (assistent) medewerker in de akkerbouwsector weleens de ideale match voor je kunnen zijn!

Werkzaamheden uit jouw takenpakket zijn onder andere: het zaaien, poten, rooien, selecteren en het land klaarmaken. Zodra het weer het toelaat stap jij op de trekker om het land klaar te maken voor het aardappels poten. Het hele jaar door werk je toe naar de aardappeloogst en probeer je samen met je collega's een optimale oogst te bereiken. Wanneer de aardappelen zijn geoogst ga jij beginnen met het sorteren en vullen van bakken. Heb jij geen ervaring in de akkerbouw, maar ben je wel een ervaren trekker chauffeur? Dan is het mogelijk om een leertraject te volgen om uiteindelijk als volwaardig medewerker mee te draaien.

Functie-eisen

Je bent geschikt voor de functie (assistent) medewerker akkerbouw wanneer jij: 

  • ervaring / interesse hebt in de akkerbouw
  • in het bezit bent van T-rijbewijs 
  • enthousiast en leergierig bent
  • enig technisch inzicht hebt
  • heftruckcertificaat hebt of bereid bent deze te behalen
  • flexibel inzetbaar bent

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever betreft een familiebedrijf in het Westerkwartier waarbij kwaliteit voorop staat. Daarnaast is uiteraard een hardwerkende en gezellige sfeer erg belangrijk.

Wat wij bieden

Het betreft een parttime functie van circa 16 tot 30 uur per week waarbij de dagen flexibel ingevuld kunnen worden. Op basis van jouw ervaring, leeftijd (jeugdschalen) en de cao Open Teelten wordt jouw bruto uurloon vastgesteld. Denk daarbij aan € 11,50 en € 16,- bruto per uur (volwassenloon). Daarnaast bestaat de mogelijkheid om vakgerichte cursussen en/of opleidingen te volgen waardoor je jezelf (nog) verder kunt ontwikkelen. Bij aanvang van de werkzaamheden ontvang je een paar veiligheidsschoenen of -laarzen en een persoonlijk kledingpakket.

Ben jij de (assistent) medewerker akkerbouw die het team van onze opdrachtgever komt versterken? Solliciteer dan uiterlijk 23 november aanstaande. Voor meer informatie of vragen over de functie van "(assistent) medewerker akkerbouw" kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via 0594 51 99 44 of mailen naar infoleek@abiant.nl 

Deel deze vacature via