Vacature: Service & Onderhoudsmonteur

  • Salaris Tussen € 14,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Emmen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Ben jij een breed inzetbare vakman en heb jij ervaring met verschillende soorten raam- en deursystemen? Of het nou om onderhoud, reparatie of monteren gaat, jij vindt het leuk om voor elk probleem een oplossing te zoeken zodat de klant tevreden is. 

Jij bent als zelfstandig onderhoud en service monteur een vakman in het afstellen van ramen, deuren en schuifpuien, je repareert handgrepen en of een kapot beslag. Je bent klantvriendelijk, positief en beschikt over de vaardigheid om een probleem aan de klant uit te leggen. Je werkt veel zelfstandig maar ook in een klein team van service en onderhoudsmonteurs vind jij het prettig om samen te werken. Daarnaast schakel je veel met de binnendienst op zoek naar een profiel waarmee jij de klus af kan werken. 

Functie-eisen

  • Ervaring met het plaatsen/monteren van kozijnen, deuren, ramen en schuifpuien.
  • Technische vaardigheden en passie voor vakmanschap. 
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en de vaardigheid om te luisteren.
  • Rijbewijs B.

Over het bedrijf

De opdrachtgever is een landelijke maatwerkspecialist op het gebied van gevelbouw, gevelrenovatie & onderhoud in de omgeving van Emmen. Hier werken ze met een enthousiast team van 20 medewerkers.
Eerlijk, Bescheiden, Tevreden en Loyaal zijn 4 kernwoorden waarin de opdrachtgever zichzelf omschrijft. 

Wat wij bieden

Van jouw nieuwe werkgever krijg jij een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid met een prima bruto maandsalaris tussen de € 2300,- en € 3100,-  afhankelijk van jouw werkervaring en o.b.v. van het CAO klein metaal. Daarnaast een bedrijfscultuur waarbij de werkgever nog geïnteresseerd is in de mens. Ook een rechtstreeks dienstverband bij de opdrachtgever behoort tot de mogelijkheden. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature 'Service en onderhoudsmonteur'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Emmen, telefoonnummer 0591 70 11 01  en vraag naar Arnold. 

Deel deze vacature via