Vacature: Caravanmonteur

  • Salaris Tussen € 13,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Emmen
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Heb je twee rechterhanden en vind je het leuk om te sleutelen? Heb je affiniteit met techniek en ben je op zoek naar een functie met toekomstperspectief? Dan is de vacature caravanmonteur net wat voor jou!

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Emmen zijn we op zoek naar een caravanmonteur. Als caravanmonteur ga je aan de slag met het opleverklaar maken van caravans. Zo ga je onderhoudsbeurten aan caravans uitvoeren en (elektrische) storingen oplossen aan onder andere de remmen, lagers, banden, gassystemen en verlichting. Daarnaast herstel je schades aan de caravans en bouw diverse accessoires in. Kortom een functie met veel afwisseling!  Dus mag je graag sleutelen en houd je van afwisseling in je werk? Dan ben je bij deze opdrachtgever helemaal op je plek!

Functie-eisen

  • aantoonbare technische kennis en werkervaring
  • creatief, zelfstandig en flexibel
  • collegiaal en behulpzaam
  • enige sleutelervaring opgedaan in bijvoorbeeld de caravan- of autobranche, landbouwmechanisatie of brommers 
  • leergierig, gedreven en je hebt technisch inzicht

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf en is gespecialiseerd in verkoop, onderhoud en schadeherstel van caravans gevestigd in de omgeving van Emmen. Al meer dan 30 jaar is deze opdrachtgever actief bezig op het gebied van tourcaravans. Het bedrijf is doorgegroeid van een degelijke eenmanszaak naar een gemotiveerd caravan team bestaande uit acht medewerkers. De opdrachtgever is dealer voor Fendt, Hobby en Sprite caravans.  

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie voor langere tijd met in de toekomst uitzicht op een vast contract. Het salaris is conform de cao Metaal en Techniek en ligt tussen € 2200,- en 2700,- bruto per maand. De hoogte van het salaris is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.
Ben jij klaar voor een toekomst als caravanmonteur? Solliciteer dan voor 24 november! Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature caravanmonteur? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Emmen via het telefoonnummer 0591 70 11 01. 

 

Deel deze vacature via