Vacature: Betonreparateur

  • Salaris Tussen € 13,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Ben je beschikbaar of toe aan een andere opdrachtgever, dan hebben wij volop mogelijkheden voor je. Als betonreparateur ga je samen met leuke collega's naar uitdagende projecten die onze opdrachtgever door het hele land heeft.

Als betonreparateur hou je je voornamelijk bezig met het afdichten, repareren, versterken en beschermen van betonconstructies. De werkzaamheden kunnen door heel Nederland plaats vinden. Het kan dus voorkomen dat je op bepaalde dagen over ver aan de slag gaat. Je komt te werken in een team met prettige collega's en je krijgt de beschikking over modern en goed werkend materiaal.

Functie-eisen

  • VCA
  • rijbewijs B
  • leergierig en teamplayer
  • ervaring als betonreparateur 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is dé specialist in het afdichten, repareren, versterken en beschermen van beton- en metselwerk. Zowel particulier als zakelijk wordt door onze opdrachtgever geholpen met de bescherming en reparaties van beton- en staalconstructies en metselwerk; binnen en buiten. Hoewel beton van nature erg sterk is, heeft het alsnog te maken met invloeden van buitenaf. Onze opdrachtgever zorgt ervoor dat de schade daarvan tot een minimum beperkt blijft. Hoe de situatie ook is, we zorgen voor bescherming. Grote betonconstructies of een garagevloer, alles heeft een langere levensduur wanneer het goed wordt behandeld. Doordat onze opdrachtgever op meerdere manieren kan werken, weten ze bij elke situatie wat nodig is. Is het beton aan grootschalige reparatie toe? Heeft metselwerk een opknapbeurt nodig? Wilt u een staalconstructie behandelen tegen corrosie? Ook dat is mogelijk bij onze opdrachtgever. Door jarenlange ervaring zijn ze niet snel verrast door het onverwachte. Onze opdrachtgever houdt van uitdagingen en zetten zich volledig in. 

Wat wij bieden

Wij bieden een fulltime baan voor langere tijd wegens groei en drukte bij onze opdrachtgever. Je ontvangt een conform salaris volgens cao bouw en infra. Wil jij in aanmerking komen voor deze vacature dan vragen we jou voor 24 november te reageren. Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie en CV voor de vacature "betonreparateur"? Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij ons uitzendbureau in Stadskanaal. We zijn bereikbaar op telefoonnummer 0599 65 18 08.

Deel deze vacature via