Vacature: Allround dakdekker

  • Salaris Tussen € 16,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een ervaren dakdekker en zoek je het graag hoger op? Grijp dan deze kans en stap op de ladder om zo op de hellende daken in de omgeving van Groningen en Drenthe je werkzaamheden te gaan uitvoeren.

Nadat je jouw kopje koffie op hebt ga je aan de slag met jouw team van collega's. Op projectlocatie voer je dak gerelateerde werkzaamheden uit op hellende daken. Denk hierbij aan het verwijderen van oude panlatten, tengels en dakpannen en vervolgens nieuwe panlatten, tengels en dakpannen en eventueel isolatie terug te leggen rekening houdend met de nieuwste eisen. Ook het plaatsen van dakramen, dakgoten, windveren horen bij je werkzaamheden. Doordat de opdrachtgever veel verschillende projecten uitvoeren is er veel variatie in de werkzaamheden op- en rondom het dak. Hierdoor is geen dag hetzelfde en blijft het werk uitdagend.

Functie-eisen

  • ervaring als allround dakdekker en niemand hoeft jou iets te vertellen hoe het je het werk klaarkrijgt.
  • in het bezit van een geldig rijbewijs B en E.
  • in het bezit van een geldig VCA certificaat of als deze verlopen is deze opnieuw te behalen
  • veilig en op hoogte kunnen en willen werken

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gevestigd in de omgeving van Stadskanaal. Het kleine bedrijf kenmerkt zich door zijn daadkracht en de medewerkers werken ordelijk en netjes. Het team bestaat uit loyale en betrouwbare collega's en iedereen is zich er van bewust dat er veilig moet worden gewerkt (op hoogte). 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan voor langere tijd met uitzicht op een vast contract. Wegens groei en drukte bij onze opdrachtgever ben je meer dan welkom! Je ontvangt een salaris conform CAO Bikudak. Afhankelijk van je leeftijd en ervaring ligt het salaris tussen de € 16,- en € 18,-. Mocht jij in aanmerking komen voor deze vacature dan komen we graag spoedig met jou in contact. Maar we vragen we jou in ieder geval voor 14 december te reageren. Ben jij die ervaren dakdekker die we zoeken? Dan zien we graag je cv tegemoet. Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij ons uitzendbureau in Stadskanaal. We zijn bereikbaar op telefoonnummer 0599 65 18 08.

Deel deze vacature via