Vacature: Leidinggevende / werkvoorbereider

  • Salaris Tussen € 14,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau OngeschooldMboHbo

Over de functie

Voor onze opdrachtgever die actief is in de beton techniek zijn wij opzoek naar een werkvoorbereider met leidinggevende skills! 

Je gaat je bezighouden met het inkopen van materialen, je onderhoudt contact met leveranciers, opdrachtgevers en de aannemers! In deze afwisselende functie stel je planningen op en bewaak je deze planningen. Je bepaalt de meest effectieve en efficiënte werkmethoden en je werkt deze uit, met jou leidinggevende capaciteiten weet jij ook goed een team aan te sturen!


Functie-eisen

  • Communicatief sterk 
  • Leidinggevende skills 
  • VCA
  • Ervaring in het beton

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is dé specialist in het afdichten, repareren, versterken en beschermen van beton- en metselwerk. Zowel particulier als zakelijk wordt door onze opdrachtgever geholpen met de bescherming en reparaties van beton- en staalconstructies en metselwerk; binnen en buiten. Hoewel beton van nature erg sterk is, heeft het alsnog te maken met invloeden van buitenaf. Onze opdrachtgever zorgt ervoor dat de schade daarvan tot een minimum beperkt blijft. Hoe de situatie ook is, we zorgen voor bescherming. Grote betonconstructies of een garagevloer, alles heeft een langere levensduur wanneer het goed wordt behandeld. Doordat onze opdrachtgever op meerdere manieren kan werken, weten ze bij elke situatie wat nodig is. Is het beton aan grootschalige reparatie toe? Heeft metselwerk een opknapbeurt nodig? Wilt u een staalconstructie behandelen tegen corrosie? Ook dat is mogelijk bij onze opdrachtgever. Door jarenlange ervaring zijn ze niet snel verrast door het onverwachte. Onze opdrachtgever houdt van uitdaging.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie bij een fijne opdrachtgever! Je ontvangt een conform salaris volgens cao bouw en infra. Wil jij in aanmerking komen voor deze vacature dan vragen we jou voor 22 december te reageren op de vacature leidinggevende / werkvoorbereider. Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij ons uitzendbureau in Stadskanaal. We zijn bereikbaar op telefoonnummer 0599 65 18 08. 

Deel deze vacature via