Vacature: Aanpakker met VCA-certificaat

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Ben jij flexibel inzetbaar op zoek naar uitdagend werk in verschillende sectoren? En ben jij in het bezit van een geldig VCA-certificaat? Lees dan snel verder!

Wij zijn op zoek naar aanpakkers die beschikbaar zijn voor verschillende werkzaamheden waarbij een VCA-certificaat een vereiste is . Wij bieden jou werk aan bij verschillende opdrachtgevers waar je vaak één of meerdere dagen of perioden aan de slag kunt. Omdat het vaak om wisselende klussen gaat zullen je werkzaamheden divers zijn.

Functie-eisen

  • In het bezit van een geldig VCA certificaat
  • Rijbewijs B en eigen vervoer
  • Flexibel inzetbaar

Over het bedrijf

Voor diverse opdrachtgevers van Abiant zijn wij regelmatig op zoek naar echte aanpakkers ter aanvulling van het bestaande team. Abiant is een van de grootste uitzendorganisaties van Noord-Nederland. Dagelijks zijn ruim 2.000 uitzendmedewerkers namens ons aan de slag. We zijn actief in sectoren die we van haver tot gort kennen, zodat we weten welke mensen er nodig zijn: echte aanpakkers met kennis van zaken. Dat zijn de mensen die bij Abiant werken; Abianters waar we trots op zijn.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een afwisselende functie in verschillende branches. Dagjes werk zonder verplichtingen op langere termijn. Het uurloon kan per klus verschillen en is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring maar ligt tussen de € 10,- en € 14,- bruto per uur. Ben jij er klaar voor om aan de slag te gaan voor Abiant? Solliciteer dan voor 22 december. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Stadskanaal op het telefoonnummer 0599 651808.

Deel deze vacature via