Vacature: Dakdekker

  • Salaris Tussen € 13,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een dakdekker. Jij houdt van afwisselend werk. Geen project is voor jou te gek. Je voert werkzaamheden zelfstandig en professioneel uit. Naast dat je zelfstandig werkt, bent je ook een teamplayer. Kwaliteit leveren is voor jou een must, een deadline weet jij te halen. Niet geheel onbelangrijk: Je hebt géén hoogtevrees!

Met jouw gezonde dosis enthousiasme is onze opdrachtgever opzoek naar een ervaren dakdekker. Als dakdekker werk je fulltime in het opbouwen, onderhouden en repareren van verschillende soorten daken. Je bent in staat om aan de hand van tekeningen en instructies de verantwoordelijkheid te dragen voor een perfecte uitvoering van de werkzaamheden, daarbij is inzicht van groot belang. Je komt te werken in een veilige werkomgeving en geen dag is hetzelfde. De werkzaamheden zullen vooral particulier zijn dus geen grote bouw. 


Functie-eisen

  • VCA 
  • rijbewijs B
  • ervaring
  • goede dosis motivatie
  • teamplayer

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is vakkundig in verschillende werkzaamheden. Zij focussen zich met name op hellende daken, dakpannen en hebben zelfs een specialisatie met betrekking tot vloeren. Binnen het bedrijf is een team aanwezig dat gericht is op werken, er is ook ruimte om te leren. Daarbij is er fijne (werk)sfeer wat er aan bijdraagt dat dit een fijne werkplek is. Je komt te werken in een hecht team met een ontspannen werksfeer. Waar elke week vers fruit op de zaak is, twee keer per jaar een barbecue en twee keer per jaar een bedrijfsuitje.  

Wat wij bieden

Wij bieden een fulltime baan voor langere tijd met uitzicht op een vast contract. Wegens groei en drukte bij onze opdrachtgever ben je meer dan welkom! Je ontvangt een salaris conform CAO Bikudak. Afhankelijk van je leeftijd en ervaring ligt het salaris tussen de € 12,- en € 18,-. Mocht jij in aanmerking komen voor deze vacature dan vragen we jou voor 29 november te reageren. Ben jij de aankomend dakdekker die we zoeken? Dan zien we graag je cv tegemoet. Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij ons uitzendbureau in Stadskanaal. We zijn bereikbaar op telefoonnummer 0599 65 18 08.

Deel deze vacature via