Vacature: Glazenwasser

  • Salaris Tussen € 12,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Voor onze opdrachtgever in de stad Groningen zijn wij op zoek naar een fysiek fitte glazenwasser. Zie jij graag alles glashelder? Dan ben jij geschikt voor deze functie!

Als glazenwasser ben je verantwoordelijk voor het reinigen en onderhouden van allerlei oppervlakken, zoals zonnepanelen, deuren, kozijnen, gevels, woon- en werkruimtes, en spiegels. Om streeploos en efficiënt te werken, maak je gebruik van verschillende hulpmiddelen en technieken, zoals ladders en telescoopstelen. 

Het is belangrijk dat jij nauwkeurig weet te werken en dat jij daarbij de veiligheid altijd voorop stelt. Nog geen ervaring? Geen probleem! Zolang je de motivatie hebt om te leren en graag aan het werkt bent, komt het goed!
Niet fulltime beschikbaar? Ook dat is geen probleem, je kunt namelijk zowel full- als parttime aan de slag. Ben jij enthousiast om een leuk team te versterken en de klanten weer van blinkende ramen te voorzien? Reageer dan snel, wij komen namelijk graag in contact met jou.

Functie-eisen

  • Je bent fysiek fit
  • Je hebt doorzettingsvermogen
  • In bezit van rijbewijs B

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een groot schoonmaakbedrijf in Groningen. Geen schoonmaak uitdaging is te groot of te gek. Bovendien werken zij bij alle diensten snel, schoon, hygiënisch, verantwoord en met goed opgeleid personeel. Ook houden ze de communicatielijnen graag strak, zodat niemand voor verrassingen komt te staan.

Wat wij bieden

Het bruto uurloon is tussen de € 12,75 en € 14,58 (21 jaar en ouder). Het exacte uurloon wordt bepaald op basis van de kennis en ervaring die je meebrengt. Heb je nog vragen over de functie als Glazenwasser? Bel naar onze Abiant vestiging Groningen via het telefoonnummer 050- 549 2840 of reageer voor 24 november 2023.

Mocht deze functie niet precies zijn wat je zoekt, maar wil je wel graag snel aan de slag? Neem ook dan vooral contact met ons op! Wij werken in verschillende sectoren, hebben veel banen beschikbaar en denken graag met je mee!

Deel deze vacature via