Vacature: Heb jij voor een tussenjaar gekozen? Ga dan werkervaring op doen via Abiant!

  • Salaris Tussen € 8,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Spijk Gn
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmbo

Over de functie

Heb jij voor een tussenjaar gekozen? Dan hoef jij je niet te vervelen! Voor verschillende opdrachtgevers zijn wij op zoek naar harde werkers in diverse sectoren, zoals het groen, de agrarische sector en de grond-, weg- en waterbouw. Lees snel verder als je interesse hebt! 

Als jij bij Abiant komt werken kom je te werken bij een van de grootste uitzendorganisaties van Noord- Nederland. Wij hebben korte lijnen met onze opdrachtgevers en hebben diverse mogelijkheden voor jou. Ons uitgangspunt is om een werkomgeving te creëren waarin jij je kunt ontwikkelen en je talenten kunt benutten. 

Wil je graag werken op een vaste plek of juist elke dag ergens anders werken? Beiden is mogelijk! We bespreken jouw wensen om te kijken welke opties het beste bij jou passen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan werkzaamheden zoals hulp bij timmerbedrijven of hoveniers, grondwerk, schoonmaakwerk, bouwopruimwerkzaamheden, terreinmedewerker, melken, en nog veel meer.

Functie-eisen

  • je bent een harde werker, je weet van aanpakken
  • je bent beschikbaar op doordeweekse dagen
  • Rijbewijs B en eigen vervoer is een pré

Over het bedrijf

Voor diverse opdrachtgevers van Abiant zijn wij regelmatig op zoek naar echte aanpakkers ter aanvulling van het bestaande team. Abiant is een van de grootste uitzendorganisaties van Noord-Nederland. Dagelijks zijn ruim 2.000 uitzendmedewerkers namens ons aan de slag. We zijn actief in sectoren die we van haver tot gort kennen, zodat we weten welke mensen er nodig zijn: echte aanpakkers met kennis van zaken. Dat zijn de mensen die bij Abiant werken; Abianters waar we trots op zijn.

Wat wij bieden

  • Bij Abiant krijg je de kans om werkervaring op te doen in verschillende sectoren, waardoor je een brede kijk op de arbeidsmarkt krijgt.
  • Persoonlijke begeleiding: samen met jou kijken we naar jouw wensen, interesses en vaardigheden, zodat we de beste match kunnen vinden.
  • Marktconform loon: Het loon dat wij bieden is conform de geldende cao en is afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Ben je jonger dan 21 jaar? Dan ontvang je een bruto uurloon dat past bij je leeftijd. 

Heb jij een tussenjaar en weet je nog niet wat je gaat doen! Reageer dan direct! Solliciteren kan via de button. Heb je eerst nog vragen en wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met het uitzendbureau in Spijk via: 0596 59 22 22

Deel deze vacature via