Vacature: Rioleringsmonteur Groningen

  • Salaris Tussen € 1800,- en € 2800,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mavo

Over de functie

In Groningen zijn wij op zoek naar een rioleringsmonteur. Als rioleringsmonteur. ben je bezig met het repareren en aanleggen van binnen-en buitenrioleringen. Je voert reparaties uit, groot en klein, en daarnaast inspecteer je ook het riool/leidingwerk om te bekijken of je een verstopping kan verhelpen. Lukt dat niet? Dan schakel je de hulp van jouw collega`s in.

Als de werkdag begint neem je eerst de planning van de dag door. Er staan een paar klussen op de planning en je hebt de kans dat er nog meer meldingen bij komen. Met de tablet heb je een overzicht van alle meldingen voor die dag. Je weet nooit wat die dag allemaal binnen komt, maar elke klant is sowieso blij als je langs bent geweest! Zo bekijk je met een inspectie wat er precies moet gebeuren, verhelp je een verstopping, leg je een nieuwe binnenriolering aan en voer je reparaties uit. Met jouw vakmanschap zorg je er voor dat de verstopping niet zo snel meer terug komt en geef je de klanten nog een paar extra tips mee om beter met het afvalwater om te gaan. 

Technische ervaring is fijn, maar niet noodzakelijk. 

Functie-eisen

  • In bezit van rijbewijs B
  • Technisch inzicht; de details leer je bij het bedrijf
  • VCA certificaat of bereid deze te halen met een ééndagscursus via Abiant
  • Leergierig, klantgericht, stressbestendig, initiatiefrijk en bovenal servicegericht

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een specialist in alles wat met riolering te maken heeft. Er wordt gewerkt met moderne apparatuur en zijn daarmee onmisbaar voor veel klanten in Groningen, Drenthe en Friesland. Ondanks dat er aan veel grote projecten gewerkt wordt hangt er een gezellige en informele sfeer. Samen met al het personeel wordt er alles aan gedaan om deze sfeer te behouden en daarnaast is er veel ruimte voor scholing om jezelf te ontwikkelen.    

Wat wij bieden

Wij bieden een afwisselende en bijzonder zelfstandige functie met een salaris tussen de € 1800,- en € 2800,- per maand afhankelijk van leeftijd en ervaring. Ook heb je recht op 25 vakantiedagen per jaar en is er veel ruimte en budget voor scholing. Plus de grote kans op een vast contract. Ben jij een Rioleringsmonteur en op zoek naar een nieuw uitdaging? Solliciteer dan direct, maar uiterlijk voor 24 november 2023.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze Abiant vestiging in Groningen op het telefoonnummer 050-549 2840. 

Deel deze vacature via