Vacature: Monteur

  • Salaris Tussen € 13,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bakkeveen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Jij wordt enthousiast van het sleutelen aan machines en voertuigen en hebt een passie voor techniek! Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder! 

Bij jouw nieuwe werkgever ga je aan de slag bij een ervaren grondverzetbedrijf. Jij bent als monteur verantwoordelijk voor het onderhouden van diverse grondverzetmachines en hulpstukken. Je werkt hoofdzakelijk vanuit de werkplaats in Bakkeveen en af en toe repareer je materieel op locatie. Je kunt goed zelfstandig en nauwkeurig werken. Je hebt een oplossingsgerichte instelling en schrikt niet af van complexere storingen of onderhoudsbeurten. Het betreft een fulltime functie waarbij je van maandag tot en met vrijdag werkzaam bent.  

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde technische opleiding in de richting van werktuigbouwkunde, elektrotechniek of vergelijkbaar;
  • Je hebt ervaring in elektronica, hydrauliek, dieseltechniek;
  • Je hebt kennis van las- en constructiewerk;
  • Je kunt een diagnose stellen en nauwkeurig afstellen van moderne machines middels ICT systemen;
  • Zelfstandig werken is voor jou geen probleem, maar ook in een team kun je goed samenwerken.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is gevestigd in Bakkeveen en is voornamelijk werkzaam in Noord-Nederland. Het betreft een veelzijdig, dynamisch bedrijf in de grond-, weg- en waterbouw. Het bedrijf houdt zich veelal bezig met grondwerk voor de woning- en utiliteitsbouw, riolerings- en bestratingswerkzaamheden, damwanden en beschoeiingen. Jij zult werkzaam zijn op de thuis basis in Bakkeveen.

Wat wij bieden

Wij bieden een leuke technische baan, waar je in teamverband zorgt dat de klus wordt geklaart. Je ontvangt een marktconform salaris wat ligt tussen de €13,- en €17,- bruto per uur afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Ben jij de techneut die wij zoeken? Dan komen we graag met jou in contact! 

Heb je nog vragen over de functie? Neem dan gerust contact op met Iris van ons uitzendbureau in Surhuisterveen op telefoonnummer 0512 22 04 40.

Mocht deze functie niet precies zijn wat je zoekt, maar wil je wel graag snel aan de slag? Neem ook dan vooral contact met ons op! Wij werken in verschillende sectoren, hebben veel banen beschikbaar en denken graag met je mee!

Deel deze vacature via