Vacature: Sloper

  • Salaris Tussen € 15,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren sloper. Weet jij wat aanpakken is en heb je toevallig ook ervaring met het slopen van panden? Dan hebben wij voor jou een leuke baan! 

De kandidaat waar wij naar op zoek zijn is fysiek in goede conditie, weet van aanpakken en heeft enige ervaring als sloper. Als ervaren sloper ga jij de asbestsaneerders ondersteunen met diverse sloopwerkzaamheden. Zo kan je o.a. een containment opbouwen voor wanneer er sprake is van een inpandige asbestbron. 

Wil jij je graag verder ontwikkelen en zie jij een toekomst als asbestsaneerder helemaal zitten? Begin dan bij ons als sloper en start daarna de opleiding tot asbestsaneerder.

Meer weten? Reageer gerust op deze vacature en wij nemen contact met jou op. 

Functie-eisen

  • Enige ervaring in de functie van sloper
  • VCA certificaat of de bereidheid om dit certificaat via ons te behalen
  • In bezit van rijbewijs B 
  • Bereid tot het volgen van scholing, een fittest en medische keuring

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een nauwkeurig en Normec-gecertificeerd bedrijf die sinds 2013 actief is in de verwijdering van asbest bij bedrijven, instellingen en particulieren. 

Wat wij bieden

Abiant biedt jou een uitdagende functie voor langere tijd, waarbij je de mogelijkheid krijgt om opgeleid te worden van sloper tot asbestsaneerder. Bij deze opdrachtgever krijg je ruim de tijd om alle kneepjes van het vak te leren van je collega's. Het salaris voor een ervaren sloper ligt tussen de € 15,34 en € 16,65 bruto per uur en is conform de cao Bouw en Infra. Daarnaast word je vanaf dag 1 aangemeld bij het BPF Bouwpensioen.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag als Sloper aan het werk? Reageer dan voor 24 november 2023 op deze vacature. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature? Bel naar onze Abiant vestiging in Groningen op het telefoonnummer 050-549 2840 en vraag naar Susan.

Deel deze vacature via