Vacature: Chef werkplaats

  • Salaris Tussen € 2257,- en € 3306,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Assen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij klaar voor een rol waarin jij de motor bent achter excellente service en vakkundigheid? Heb jij een passie voor auto's en de drive om een team naar ongekende hoogten te leiden? Zo ja, dan is deze vacature voor Chef werkplaats jouw perfecte pitstop!

Als chef werkplaats zorg jij dat alles in de werkplaats in goede banen verloopt. Je leidt en coacht een groep van circa 6 gemotiveerde monteurs en zorgt dat elke auto in topconditie de deur uitgaat. Je bent hierbij verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken, de kwaliteitscontrole en de optimale inzet van het personeel. 

Wij zijn op zoek naar een echte autoliefhebber met uitgebreide kennis van montage, onderhoud en reparatie. Met jouw leiderschapskwaliteiten lukt het jou om het team te motiveren en te inspireren en het beste in ze naar boven te halen. Je hebt hierbij oog voor detail en kwaliteit en bent altijd klantgericht. Tevens beschik je over uitstekende kwalitatieve vaardigheden en een proactieve houding.

Functie-eisen

  • aantoonbare ervaring als chef werkplaats of
  • ervaring als automonteur en toe aan een nieuwe stap in jouw carrière
  • afgeronde opleiding richting de autotechniek
  • bereid om ook op zaterdag te werken

Over het bedrijf

De opdrachtgever is een autobedrijf gevestigd in Assen. Ze hebben meerdere locaties in Drenthe en Groningen. Vanwege een nieuw te openen vestiging in de regio vinden er verschuivingen plaats in personeel en ontstaat er ruimte op deze vestiging.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een afwisselende baan bij een net autobedrijf. Je ontvangt een marktconform salaris conform de cao motorvoertuigen. Dit salaris ligt tussen de € 2.257 en € 3.306 bruto per uur op fulltime basis (21 jaar of ouder). 

Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw carrière? Reageer dan snel op deze vacature van chef werkplaats. Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons kantoor in Beilen op het telefoonnummer 0593 728 000.

Deel deze vacature via