Vacature: Dumperchauffeur regio Farmsum

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Farmsum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij ervaring met trekker rijden en ben jij in het bezit van een T-rijbewijs? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als dumperchauffeur ben je verantwoordelijk voor het vervoeren van grond en zand van A naar B. Ben jij beschikbaar om te beginnen? Dan komen wij graag met je in contact!

Onze opdrachtgever is op zoek naar een trekkerchauffeur die de komende maanden de trekker met dumper wil besturen! Jouw werklocaties zijn onder andere de regio Farmsum en Eemshaven. Ben jij sociaal en stap jij het liefst dagelijks op de trekker? Dan is dit een mooie functie voor jou!

Functie-eisen

Jij bezit je T-rijbewijs en hebt enige ervaring op de trekker. Daarnaast beschik je over een geldig VCA-certificaat. 

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een loonbedrijf uit de omgeving van Appingedam met meerdere takken. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime werkweek op een mooie trekker + dumpercombinatie! Bij goed bevallen betreft het werk voor de komende maanden, een mooi vooruitzicht dus. Jouw salaris ligt conform de cao Groen-, Grond- en Infrastructuur tussen de € 12,- en €16,- per uur, afhankelijk van jouw ervaring. Daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding en bouw je vakantiegeld en vakantiedagen op. 

Wil jij dagelijks op de trekker stappen om aan de slag te gaan? Neem dan contact met ons op door te bellen naar Abiant Spijk 0596 592 222, of loop bij ons binnen. Heb je nog vragen over de vacature? Ook dan horen we graag van je. Je kunt op deze vacature reageren tot 30 november. 

Deel deze vacature via