Vacature: Installateur

  • Salaris Tussen € 12,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Uithuizen
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMboMavo

Over de functie

Als installateur heb jij een afwisselende baan met veel vrijheid. Naast het bezorgen van de nieuwe vaatwasser, koelkast of inductieplaat, zorg jij er ook voor dat het wordt geïnstalleerd! Interesse? Dan komen we graag met je in contact.

Jouw nieuwe werkgever zoekt een bezorger voor onder andere witgoed. 's Ochtends stap jij in de bus of auto om apparaten bij klanten thuis te leveren. Naast het leveren ga jij de apparaten ook bij de klanten installeren. Het gaat hierbij om onder andere: wasmachines, koelkasten en televisies. Jij bent representatief en hebt communicatieve vaardigheden waardoor jij goed de klant kan bedienen.

Functie-eisen

  • Jij bent in het bezit van een geldig VCA-certificaat (of bent bereid deze te halen)
  • Jij bent in het bezit van een B-rijbewijs
  • Jij hebt technisch inzicht en hebt twee rechterhanden

Over het bedrijf

Jij gaat aan de slag voor een werkgever uit omgeving Uithuizen. Het bedrijf is actief in de installatietechniek. Het bedrijf kent een prettige bedrijfscultuur. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie als installateur. Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring conform cao Metaal en techniek. De salarisrichtlijn is tussen € 12,-  en € 14,- bruto per uur. Het betreft een fulltime functie.

Ben jij straks de bestuurder op een bus gevuld met apparatuur? Reageer dan snel op deze vacature, maar voor 30 november 2023. Voor meer informatie over de vacature 'bezorger' kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Bedum op het telefoonnummer 050 319 96 30. Ook kan jij gerust even binnen lopen op onze vestiging in Bedum.

Deel deze vacature via