Vacature: Parttime industrieel reiniger

  • Salaris Tussen € 13,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 9 uur
  • Standplaats Woudsend
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Zoek jij een parttime bijbaan in Woudsend en ben jij beschikbaar van 18:00-21:00? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor je als industrieel reiniger! Enthousiast? We vertellen je graag meer.

Als industrieel reiniger werk jij op een vast project in Woudsend. Je hebt je een erg afwisselend takenpakket waarbij geen dag hetzelfde is. Als industrieel reiniger ben je breed inzetbaar. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het schoonmaken van industriële apparatuur en het behouden van een nette en veilige werkomgeving. Deze werkzaamheden voer je vaak samen met het team uit. Dit team bestaat uit twee tot vier personen. Doordat het regelmatig voorkomt dat je op hoogte moet werken is het erg belangrijk dat je geen hoogtevrees hebt.  Je gaat 3 keer in de week aan de slag, je werktijden zijn van 18:00-21:00. Kortom een leuke bijbaan waar je 9 uur in de week kunt gaan maken.

Functie-eisen

  • rijbewijs B en eigen vervoer;
  • VCA-certificaat of bereid deze op onze kosten te behalen;
  • je bent 16 jaar of ouder;
  • beschikbaar van 18:00-21:00;
  • 3 avonden in de week.

Over het bedrijf

Dagelijks zijn 160 vakspecialisten op het gebied van reiniging, renovatie en onderhoud aan het werk bij dit reinigingsbedrijf dat gevestigd is in Joure. Wegens groei zijn ze op zoek naar langdurige versterking van het team en jij kan daar straks onderdeel van zijn! Voor zowel vaste als flexibele krachten wordt een actief opleidingsbeleid om kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen gehanteerd. Daarnaast is er een preventief gezondheidsbeleid en faciliteren ze onder andere in fysiotherapie en gezonde voeding. Dit bedrijf heeft dus duidelijk oog voor haar medewerkers.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie waarbij je per direct kunt starten. Je hebt recht op een salaris op basis van de CAO schoonmaak en afhankelijk van jou leeftijd en ervaring is dit tussen de €13,19 en €16,57 bruto per uur. (bij een volwassen medewerker.) Daarnaast krijg je van de klant bij start een kledingpakket en werkschoenen.

Wil jij het team van industrieel reinigers komen versterken? Solliciteer dan voor 3 december. Voor vragen of meer informatie over de vacature industrieel reiniger kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Joure via telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via