Vacature: Industrieel reiniger

  • Salaris Tussen € 13,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Nijkerk
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Woon jij in het midden van het land en wil je werken bij een nuchtere Friese organisatie? Dan hebben wij een mooie vacature in Nijkerk! We zoeken een enthousiaste industrieel reiniger die zelfstandig naar de klus kan gaan. Enthousiast? We komen graag in contact!

Als industrieel reiniger werk jij op diverse projecten door de gehele provincie Friesland. Hierdoor heb je een erg afwisselend takenpakket waarbij geen dag hetzelfde is. De ene dag ben jij glazen aan het wassen of een technische installatie aan het desinfecteren en de andere dag ben je verantwoordelijke voor het reinigen van een voedselverwerkende fabriek. Deze werkzaamheden voer je vaak samen met je team uit. Dit team bestaat uit twee tot vier personen. Doordat het regelmatig voorkomt dat je op hoogte moet werken is het erg belangrijk dat je geen hoogtevrees hebt. 

Functie-eisen

  • Rijbewijs B en eigen vervoer;
  • VCA-certificaat of bereid deze op onze kosten te behalen;
  • Klantgericht en communicatief vaardig.

Over het bedrijf

Dagelijks zijn 160 vakspecialisten op het gebied van reiniging, renovatie en onderhoud aan het werk bij dit reinigingsbedrijf dat gevestigd is in Joure. Wegens groei zijn ze op zoek naar langdurige versterking van het team en jij kan daar straks onderdeel van zijn! Voor zowel vaste als flexibele krachten wordt een actief opleidingsbeleid om kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen gehanteerd. Daarnaast is er een preventief gezondheidsbeleid en faciliteren ze onder andere in fysiotherapie en gezonde voeding. Dit bedrijf heeft dus duidelijk oog voor haar medewerkers.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie waarbij je per direct kunt starten. Je hebt recht op een salaris op basis van de CAO schoonmaak en afhankelijk van jou leeftijd en ervaring is dit tussen de €13,19 en €16,57 bruto per uur. Daarnaast krijg je van de klant bij start een kledingpakket en werkschoenen.

Wil jij het team van industrieel reinigers komen versterken? Solliciteer dan voor 2 december. Voor vragen of meer informatie over de vacature industrieel reiniger kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Joure via telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via