Vacature: Monteur zonwering

  • Salaris Tussen € 2400,- en € 2600,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

In jouw rol als monteur zonwering ga je dagelijks aan de slag met het installeren, repareren en het onderhouden van zonwering en rolluiken. Quote van de opdrachtgever: "Geschikte kandidiaten: kunnen werken op hoogte, houden van aanpakken en vinden het leuk om te monteren." De rest leren wij hem wel " Spreekt dit je aan? Dan horen wij graag van je! 

Het werk bestaat grotendeels uit klussen bij particuliere klanten of (kleinere) bedrijven waarbij je hun behoeften begrijpt en oplossingen gaat bieden die perfect passen bij de wensen. De klussen duren vaak maar een aantal uren en dat maakt het een leuke en afwisselende baan. 

Wil jij een echte vakman worden op het gebied van montage? Reageer dan nu direct! 

Functie-eisen

  • Geen hoogtevrees
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Affiniteit met techniek en montagewerkzaamheden 

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever heeft een leuk en ervaren team tussen de 10 en 15 man en zijn door drukte op zoek naar extra handen die het vak willen leren. Het bedrijf heeft een rijke geschiedenis en verkoopt en monteert buiten zonwering van hoge kwaliteit.

Wat wij bieden

Wij bieden je een functie binnen een kleinschalig bedrijf met korte lijnen. Je krijgt voldoende mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Je komt te werken bij een bedrijf waar je echt kunt groeien tot een echte vakman in montage. Je ontvangt een marktconform salaris tussen de € 2400 en € 2600 bruto per maand afhankelijk van ervaring en kwalificaties. Ben jij óf ken jij de monteur zonwering die wij zoeken? Reageer dan nu direct of in ieder geval voor 24 november 2023. 

Vragen? Bel naar onze Abiant vestiging in Groningen op het telefoonnummer 050-549 2840. 

Deel deze vacature via