Vacature: BBL-opleiding Hovenier

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 32 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Als je bij ons je BBL-opleiding volgt in de hoveniersbranche krijg je de kans om één dag per week naar school te gaan. Tijdens deze dag zal je kennis van de theorie achter het vak krijgen. De overige dagen kun je de opgedane theorie toepassen in de praktijk. We hebben een uitgebreid netwerk met erkende leerbedrijven waar je je kennis kunt opdoen.

De opleiding zal starten in september in Leek en bestaat uit 4 werkdagen en 1 theorie dag, deze theorie dag zal op vrijdag zijn. De opleiding duurt in zijn totaliteit 2 jaar.

Functie-eisen

  • Vmbo diploma basisberoepsgerichte leerweg.
  • Leergierig.
  • Enthousiast.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgevers bevinden zich in Leek en omstreken. Zij zullen je de kneepjes van het vak leren zodat jij later ook een ervaren hovenier bent. Tijdens het werk is er uiteraard voldoende tijd en ruimte om ervoor te zorgen dat jij je opdrachten voor school kunt uitvoeren.

Wat wij bieden

Je krijgt de kans om je op basis van de voorwaarden vanuit school verder te ontwikkelen als hovenier. Op deze leer-werkplek kun je voor 24 tot 32 uur per week aan de slag. Je wordt ingeschaald in de cao Hoveniersbedrijven en jouw loon wordt bepaald aan de hand van jouw leeftijd. Opleidingskosten, kosten lesmateriaal en werklaarzen of schoenen worden verder door ons geregeld.

Wil jij het nieuwe jaar starten als leerling hovenier? Laat dit ons dan zo snel mogelijk weten door te solliciteren via onderstaande button. Aanmelden voor deze opleiding kan tot 2 december 2023.

Voor meer vragen of informatie kun je telefonisch contact opnemen met Manon van Zwol: 06-22905164 en/of Abe Douwstra: 06-83565324 van onze afdeling Leren en werken. We staan je graag te woord.

Deel deze vacature via