Vacature: Gevelspecialist bouw

  • Salaris Tussen € 13,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Leeuwarden
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Ben jij een ervaren gevelspecialist in de bouw en zoek jij een nieuwe uitdaging bij een schoonmaakbedrijf uit de regio? Dan hebben wij een mooie kans voor jou als gevelspecialist in Leeuwarden.

Als gevelspecialist houdt jij je bezit met werkzaamheden op het gebied van gevelrenovatie. Hierbij kun je denken aan onder andere: voegen, reinigen, metselen, lood zetten en hakken. Je werkt aan projecten bij bedrijven maar ook bij particulieren in de omgeving van Sneek en doet dit vooral in de buitenlucht. Jou werkzaamheden voer je natuurlijk niet alleen uit maar samen met een team van twee tot vier personen.

Voor deze functie is het van belang dat je in het bezit bent van rijbewijs B en eigen vervoer en daarnaast is het fijn wanneer je al over enige ervaring beschikt. Verder zal je veel op hoogte gaan werken waardoor het van belang is dat je geen last hebt van hoogtevrees. In het begin volg je een intern opleidingstraject, zodat je je kennis en vaardigheden kunt blijven ontwikkelen. Hiervoor ben je (indien nodig) op meerdere vakgebieden inzetbaar bij deze opdrachtgever. 

Functie-eisen

  • Geen last van hoogtevrees
  • In het bezit van een geldig VCA-certificaat of bereid deze te halen;
  • In bezit van rijbewijs B;
  • eigen vervoer;
  • Woonachtig in omgeving Leeuwarden;

Over het bedrijf

Dagelijks zijn 160 vakspecialisten op het gebied van reiniging, renovatie en onderhoud aan het werk bij dit reinigingsbedrijf dat gevestigd is in Joure. Wegens groei zijn ze op zoek naar langdurige versterking van het team en jij kan daar straks onderdeel van zijn! Voor zowel vaste als flexibele krachten wordt een actief opleidingsbeleid om kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen gehanteerd. Daarnaast is er een preventief gezondheidsbeleid en faciliteren ze onder andere in fysiotherapie en gezonde voeding. Dit bedrijf heeft dus duidelijk oog voor haar medewerkers.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie waarbij je per direct kunt starten. Je hebt recht op een salaris op basis van de CAO schoonmaak en afhankelijk van jou leeftijd en ervaring is dit tussen de €13,19 en €16,57 bruto per uur. (bij een volwassen medewerker.) Daarnaast krijg je van de klant bij start een kledingpakket en werkschoenen.

Wil jij het team van gevelspecialisten in Leeuwarden komen versterken? Solliciteer dan voor 3 december. Voor vragen of meer informatie over de vacature gevelspecialist bouw kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Joure via telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via