Vacature: Servicemonteur Brandbeveiliging

  • Salaris Tussen € 14,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Hoogezand
  • Opleidingsniveau MboHbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een technische baan waarbij je veel verantwoordelijkheden hebt? Heb jij ervaring in de brandveiligheid en ben jij in het bezit van bijvoorbeeld een afgeronde opleiding MBO-Elektrotechniek? Dan komen wij graag met jou in gesprek!

We zijn op zoek naar servicemonteur brandbeveiliging die zich dagelijks gaat bezighouden met het voorzien van de totale brandveiligheid bij relaties. Deze werkzaamheden die jij gaat uitvoeren zijn onder andere onderhoud, storingsafhandelingen of het inbedrijfstellen van brandmeldinstallaties, onderhoudsrapportages opstellen en vinden voornamelijk plaats in het Noorden en Oosten van het land. Jij zorgt ervoor dat de relaties met een vertrouwd gevoel de deur achter hun dicht kunnen trekken. De ene dag voer je zelfstandig werkzaamheden uit en de volgende dag ga je voor een grote klus samen met je collega op pad. Kortom, geen dag of klus is hetzelfde en daarom is het belangrijk dat je flexibel inzetbaar bent en denkt in oplossingen.

Je komt te werken in een team met leuke collega's en binnen het bedrijf hangt een gezellige sfeer! 

Functie-eisen

  • In het bezit van een afgeronde opleiding MBO-Elektrotechniek of gelijkwaardig
  • In het bezit van Rijbewijs B
  • Kennis van Hertek of Bosch brandmeldsystemen of bereid om deze kennis op te doen via een interne opleiding
  • Diploma onderhoudsdeskundige en/of projecteringsdeskundige diploma of je bent bereid deze op korte termijn te gaan behalen
  • Bij indiensttreding dien je tevens een verklaring van betrouwbaarheid te kunnen overleggen

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever heeft twee vestigingen en is al meer dan 40 jaar een grote naam op het gebied van beveiliging en telecommunicatiesystemen. Ze bieden oplossingen voor alle vraagstukken voor zowel de zakelijke als woonhuismarkt. Er werken ruim 90 enthousiaste en gespecialiseerde medewerkers die zich dagelijks richten op beveiliging en telecom oplossingen en is sinds 2021 onderdeel van CWS.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een functie aan voor langere tijd, het bedrijf biedt jou bij indiensttreding opleidingen, cursussen en trainingen. Bij wederzijds goed bevallen is er binnen het bedrijf kans op een vaste aanstelling.

Je krijgt een contract via Abiant en afhankelijk van leeftijd en ervaring bieden wij jou een bruto uurloon tussen de € 14,- en € 18,-. Raak jij enthousiast van deze vacature en zie jij jezelf al aan de slag gaan? Reageer dan voor 3 december op deze vacature. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda via telefoonnummer 0597 59 11 15.  

Deel deze vacature via