Vacature: Financieel administratief medewerker (10-16 uur)

  • Salaris Tussen € 13,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 16 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau MboHbo

Over de functie

Voor onze opdrachtgever uit omgeving Bedum zoeken wij een financieel administratief medewerker. In je nieuwe functie ga jij klanten te woord staan, bereid je de kwartaalaangifte voor en je onderhoud contact met klanten over de APK. Ben jij enthousiast om dit brede takenpakket op te pakken? Dan komen we graag met je in contact. 

Als financieel administratief medewerker bij dit bedrijf vind jij het geen probleem om alles op orde en netjes te houden. Jij werkt gestructureerd en weet alles netjes terug te vinden. Je krijgt een breed takenpakket met onder andere de volgende werkzaamheden: het aannemen van de telefoon en vervolgens het beantwoorden van de vragen, debiteuren- en crediteurenbeheer, kwartaalaangiftes voorbereiden, kasboeken bijhouden en het opmaken van in- en verkoopfacturen van klanten die een auto gekocht hebben. 

Daarnaast houd je datum voor APK bij, je belt klanten en zorgt ervoor dat er een afspraak wordt ingepland. 

Het betreft een functie voor maximaal 16 uur per week, waarbij het belangrijk is dat je elke dag aanwezig bent op de werklocatie. Je kan het in overleg zelf indelen. 

Functie-eisen

Je hebt bij voorkeur ervaring met het verzorgen van de boekhouding. Daarnaast:

  • Ben je klantgericht
  • Werk je gestructureerd
  • Kan je prima zelfstandig werken
  • Beschik je over communicatieve vaardigheden 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever betreft een autobedrijf uit omgeving Bedum. Dagelijks houden zij zich bezig met onderhoud, schadeherstel en reparaties van auto's. Je komt te werken in een jong, enthousiast team.

Wat wij bieden

Wij bieden je een parttime baan voor maximaal 16 uur als financieel administratief medewerker binnen een jong, enthousiast team. Benieuwd naar je salaris? Dat is conform cao motorvoertuigen tussen de €13,32 en €15,00 bruto per uur, afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt. Daarnaast bouw je vakantiegeld en vakantiedagen op. 

Ben je enthousiast om met dit brede takenpakket aan de slag te gaan? Reageer dan snel via de button. We vragen je dit te doen voor 30 november aanstaande. Heb je eerst nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Bedum, zij zijn bereikbaar via 050 319 96 30.

Deel deze vacature via