Vacature: Onderhoudsmonteur

  • Salaris Tussen € 14,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Sauwerd
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij ervaring met onderhoud plegen aan cv-ketels? Weet je daarnaast van aanpakken? Dan is dit dé baan voor jou! Lees snel verder voor meer informatie.

In jouw nieuwe functie als onderhoudsmonteur zoeken wij een zelfstandige medewerker die op pad kan. In verband met de huidige drukte zoekt onze opdrachtgever een medewerker ter versterking van het team. Als onderhoudsmonteur krijg jij een bus van de zaak, zodat je vanuit huis kunt starten. Vervolgens ga je de hele dag op pad om onderhoud aan cv-ketels te plegen. Het werkgebied is regio Groningen - Gemeente het Hogeland. Indien de werkzaamheden goed bevallen krijg je de kans om andere werkzaamheden op te pakken, zoals de installatie van warmtepompen.

Functie-eisen

  • enige ervaring met het onderhoud aan cv-ketels
  • B rijbewijs
  • in het bezit van een co-vakmanschap certificaat
  • in het bezit van een VCA certificaat (of je bent bereid deze op korte termijn te halen)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever betreft een bedrijf in de installatietechniek. De ondernemer is op dit moment alleen werkzaam, maar zoekt gemotiveerde medewerker die het bedrijf komt versterken.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan voor langere periode. Je ontvangt salaris conform de cao Metaal en Techniek Installatiebedrijf. Wil je graag een indicatie van de hoogte van je bruto uurloon? Deze ligt tussen de € 14,00 en € 16,00 bruto per uur. De inschaling hangt af van jouw kennis en ervaring. Tevens bouw je direct vakantiedagen, vakantiegeld en pensioen op.

Ga jij binnenkort als onderhoudsmonteur aan de slag? Wacht dan niet te lang en reageer voor 5 december via de button. Heb je eerst nog vragen of wil je meer informatie? Dan vragen we je contact op te nemen met ons uitzendbureau in Bedum. We zijn bereikbaar op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via