Vacature: Installatiemonteur utiliteit

  • Salaris Tussen € 15,- en € 20,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Leeuwarden
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Er zijn vele vacatures voor installatiemonteur in de omgeving. Wat deze bijzonder maakt is dat je bij onze opdrachtgever een baan krijgt waar je, je leven lang kunt blijven ontwikkelen. Wil jij graag het team van installatiemonteurs in regio Leeuwarden komen versterken? We overtuigen jou graag van deze functie.

Als Installatiemonteur bij onze opdrachtgever ben je verantwoordelijk voor het aanleggen van werktuigbouwkundige installaties voor een diverse klantenkring. Denk hierbij aan ziekenhuizen, industrie en scholen. Het is een veelzijdige rol waarbij je werktuigbouwkundige installaties aanlegt. De projecten bevinden zich vaak bij vaste klanten met onderhoudscontracten, waardoor jouw dienstverlening ook een servicegerichte beheer- en onderhoudscomponent omvat. Je gaat zelfstandig aan de slag en en je kunt volop door ontwikkelen. Je komt te werken onder de locatie Leeuwarden maar je bent werkzaam op verschillende projecten in Noord-Nederland. Bij deze opdrachtgever weet je zeker dat je een baan voor onbepaalde tijd aan de haak slaat. Ze willen graag in je investeren!

Functie-eisen

  • afgeronde technische mbo-opleiding ;
  • enkele jaren relevante werkervaring;
  • kennis van actuele montagetechnieken en wet- en regelgeving;
  • overzicht houden op het werk en makkelijk communiceren;
  • bereidheid om door te ontwikkelen.

Over het bedrijf

Bij deze opdrachtgever worden medewerkers gedreven door kennis. Zij maken kennis door kennis te delen, te ontwikkelen, toe te passen en daar weer van te leren. Zo creëren ze, steeds weer, een innovatieve, gezonde, veilige, comfortabele en toekomstbestendige omgeving waar mensen kunnen werken, reizen en verblijven. Onze opdrachtgever brengt de wereld waarin we wonen, werken en leven in beweging. De A-tot-Z-oplossingen helpen gebouwen optimaal presteren, maken steden slimmer, faciliteren de energietransitie en verduurzamen industriële activiteiten. In het portfolio bestaat een goede balans tussen zowel installatietechnisch (werktuigbouwkunde en elektrotechniek) als bouwkundig, om deze duurzame en gezonde leefomgevingen te ontwikkelen, te realiseren, te beheren en te exploiteren. 

Wat wij bieden

Wij bieden je een fulltime functie met veel eigen verantwoordelijkheid. Het salaris is afhankelijk van je leeftijd en ervaring en zal tussen € 15,- en € 20,- euro per uur zijn. Daarnaast zijn er uitgebreide doorgroeimogelijkheden.

Wil jij aan de slag bij onze opdrachtgever in Leeuwarden? Solliciteer dan voor 6 december. Heb je nog vragen over de vacature 'Installatiemonteur utiliteit'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00. 

Deel deze vacature via