Vacature: (Leerling) Hechtlasser / Samensteller

  • Salaris Tussen € 13,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Drachten-Azeven
  • Opleidingsniveau VmboMavo

Over de functie

Als hechtlasser/samensteller speel je een belangrijke rol bij het vervaardigen en assembleren van hoogwaardige producten. Je beschikt over technisch inzicht en hebt laservaring óf bent bereid om de fijne kneepjes van het vak aangeleerd te krijgen. Ga jij deze uitdaging in Drachten aan? Solliciteer dan direct!

Als lasser (MIG/MAG) ontvang je vanuit de knip- en buigerij afdeling op maat gemaakte materialen. Jij gaat er voor zorgen dat deze materialen volgens tekening worden samengesteld tot het gevraagde wapeningselement. Het samenstellen gebeurt door middel van hechtlassen en deze werkzaamheden voer je uit op een speciaal daarvoor opgebouwde mal.

Functie-eisen

  • Je kunt tekening lezen
  • Enige laservaring (minimaal niveau 1 MIG/MAG)
  • Technisch inzicht

Over het bedrijf

Je gaat aan het werk bij een groot bedrijf met meerdere vestigingen in Friesland met ongeveer 60 medewerkers. Het bedrijf specialiseert zich in het maken van prefab wapeningsconstructies. Er heerst een prettige en gemoedelijke werksfeer.

Wat wij bieden

Je kunt fulltime aan het werk en je werktijden zijn van 7:00 tot 16:00 of van 6:00 tot 15:00 uur. Het bruto uurloon is conform de cao Metaal en Techniek en ligt tussen de 13,- en 15,- euro. Bij goed functioneren en wederzijds enthousiasme behoort een vast contract tot de mogelijkheden! Ga jij binnenkort aan het werk als lasser? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie uiterlijk 6 december. Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met Iris van uitzendbureau Abiant Surhuisterveen via 0512-220440.


Deel deze vacature via