Vacature: Financieel medewerker

  • Salaris Tussen € 2800,- en € 3200,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Met spoed zijn wij opzoek naar een tijdelijke kracht op de financiële afdeling. 

Ben jij een medewerker die goed de rust kan bewaren, nauwkeurig te werk gaat en niet te vergeten gewend is om te werken op een financiële afdeling? Dan zoeken wij jou!

Jouw werkzaamheden zijn het verwerken van orders en inkoopfacturen, het beantwoorden van inkomende mails en ervoor zorgen dat de retouren netjes worden gecrediteerd. Vanwege het naderende einde van het jaar ga je ook samen met een collega bezig met de jaarafsluiting. Tijdens de laatste maanden van het jaar hebben zij het erg druk. Het is dus fijn als je flexibel bent en het hoofd "koel" weet te houden. 

Geïnteresseerd en wil je meer weten? Reageer dan nu direct! 

Functie-eisen

  • Enige relevante werkervaring of opleiding op de financiële afdeling.
  • Per direct beschikbaar
  • Minimaal 32 uur beschikbaar

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is dé specialist in style items waarmee je jouw outfit compleet maakt: sieraden, horloges, tassen, portemonnees, zonnebrillen en riemen. Vanuit Groningen bedienen ze hun grote webshop waarbij ze meer dan 150 merken aanbieden. Met een gezellig team van hard werkende mensen zorgen ze dag in - dag uit ervoor dat alles op rolletjes loopt. Op de financiële afdeling kom je te werken met één naaste collega, zo sta je er nooit alleen voor.

Wat wij bieden

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature als financieel medewerker en kan je niet wachten om zo snel mogelijk aan de slag te gaan? Wacht dan niet en soliciteer gelijk! Wij bieden jouw een uitdagende tijdelijke functie bij een ontzettend leuke opdrachtgever in Groningen. Jouw salaris is gebaseerd op leeftijd en ervaring tussen de €2800,- en €3200,-. Heb je nog vragen? Dan mag je altijd contact opnemen met onze vestiging in Groningen 050-549 28 40.

Deel deze vacature via