Vacature: Opzichter Woningbouwvereniging

  • Salaris Tussen € 3095,- en € 3789,-
  • Aantal uren per week 36 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Zet nu jouw technisch talent in voor perfect onderhouden woningen! 

Als opzichter speel je een hele belangrijke rol in het realiseren en toezicht houden op de uitvoering van mutatie- en dagelijks onderhoud. Je werkt nauw samen met collega's om ervoor te zorgen dat de woningen in optimale staat verkeren en voldoen aan de wensen en eisen van de huurders. Je bent in staat om de voortgang, kwaliteit en budget van reparaties en onderhoudswerkzaamheden te bewaken en bij te sturen indien nodig. Daarbij heb je oog voor de behoeften van de huurders en kan je anderen overtuigen van de noodzaak en uitvoerbaarheid van bepaalde oplossingen en verbeteringen. 

Voor het dagelijks onderhoud ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van bouwkundige inspecties. Je beoordeelt hierbij reparatieverzoeken en klachten en bewaakt de voortgang, kwaliteit en budgetten. Je zorgt ervoor dat storingen en problemen worden opgelost en realiseert ook het technisch beheer van bijzondere complexen. In jouw rol als opzichter ben je ook verantwoordelijk voor het realiseren van het mutatieproces en het verkoop klaar maken van woningen. Je zorgt voor een kostenraming en bepaalt of het uit te voeren onderhoud voor rekening huurder of verhuurder is. 

Tevens ben je verantwoordelijk voor het opstellen, analyseren en bewaken van de begrotingen van de wijk. Je levert input, signaleert problemen en woont eventuele huur- en klachtcommissie zaken bij. Dankzij jouw werk worden alle reparatie- en klachtenonderhoud kwalitatief, doelmatig en efficiënt uitgevoerd en verlopen de processen binnen budget en conform plan. 

Kortom, ben jij?

  • Een overtuigende probleemoplosser
  • Een technisch vakman met oog voor huurders
  • De bewaker van voortgang, kwaliteit, en budget bij reparaties en onderhoud

Reageer dan nu direct! 

Functie-eisen

  • Mbo+ werk- en denkniveau
  • Kennis en/of ervaring op het gebied van bouwkunde, onderhoud, (installatie)techniek en huurrecht.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een woningcorporatie in de stad Groningen. Kernwaarden binnen het bedrijf zijn betrouwbaar, respectvol, laagdrempelig en maatschappelijk gedreven. Zij staan voor een goede dienstverlening aan alle huurders.

Wat wij bieden

Wij bieden je een cruciale rol binnen een dynamische werkomgeving. Je ontvang bij jouw nieuwe werkgever kansen voor jouw persoonlijke en professionele groei met natuurlijk een competitief salaris tussen de €3095,- en € 3789,-  afhankelijk van jouw ervaring conform CAO Woondiensten. Ben jij óf ken jij de Opzichter die wij zoeken? Reageer dan nu direct of in ieder geval voor 24 november 2023.

Vragen? Bel naar onze vestiging in Groningen via het telefoonnummer 050- 549 2840.

Deel deze vacature via