Vacature: Marketeer online/offline

  • Aantal uren per week 32 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Jij hebt ervaring als online- en offline marketeer en wordt blij van een baan waarbij je veel uitdaging krijgt en ruimte voor eigen initiatief. Ben jij daarnaast gemotiveerd en vindt jij het belangrijk om jezelf te ontwikkelen binnen jouw functie? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever in omgeving Joure zijn wij op zoek naar een ervaren marketeer.

Per januari/februari zoeken wij een marketeer voor een bedrijf dat nationaal en internationaal werkt. In de functie van marketeer ga je samen met de communicatiemedewerker vorm en inhoud geven aan het marketing- en communicatiebeleid van het bedrijf. Het is hierbij van belang dat je brede interesse en ervaring hebt in marketing. Je moet hierbij denken aan online-, offline- en databasemarketing. 

Het bedrijf richt zich als internationale groothandel op diverse markten, waaronder de tuinbouwmarkt. Het bedrijf beschikt daarnaast over een eigen confectieatelier waar maatwerkoplossingen worden gefabriceerd. Met zijn eigen e-commerce formules richt het bedrijf zich direct tot de eindegebruikers.

Naast de ervaring in een soortgelijke functie als online-, offline en databasemarketeer is het ook gewenst dat je een afgeronde opleiding marketing gerichte HBO opleiding hebt. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk dat jij gemotiveerd bent en jezelf wilt ontwikkelen. Jij bent niet bang om initiatief te tonen en ziet kansen in de markt liggen. Heb jij een goed idee? Super, wees vooral niet bang om je ideeën te delen. Je komt te werken in een innovatief en groeiend bedrijf in een team van 16 gemotiveerde werknemers. Iedere dag gaan jullie gezellig samen lunchen wat maakt dat er een informele sfeer hangt.

Functie-eisen

Eigenlijk zoeken we het schaap met 5 poten binnen deze functie maar laat je niet demotiveren hier door. Eisen voor deze vacature zijn onder andere;

  • ervaring in een soortgelijke functie;
  • een marketing gerichte HBO opleiding;
  • naast goede beheersing van de Nederlandse is het beheersen van een buitenlandse ta(a)l(en);
  • zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken;

Ook een belangrijke pre;

  • Een positieve instelling hebben en gemotiveerd zijn zich verder te ontwikkelen;
  • Woonachtig in omgeving Joure.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is specialist in het bieden van netoplossingen. Dit voor o.a. de tuinbouw, kennissen onderzoekomgevingen, wijnbouw, voedselindustrie en de sportsector. Het is een bedrijf dat zowel in Europa als over de hele wereld zijn producten verkoopt en hierdoor al een breed netwerk heeft weten op te bouwen. Ze zijn constant bezig met het innoveren van hun producten en het verbeteren van de kwaliteit, waarbij belangrijke focus ligt op relatie- en partnership ontwikkeling richting klanten en leveranciers.

Wat wij bieden

Als marketeer kun je zowel parttime als fulltime aan de slag. De werktijden zijn van 07:30/08:30-16:00/17:00 uur. Wanneer het van beide kanten klikt kom je meteen op contract bij de opdrachtgever. Het salaris wordt bepaald aan de hand van jouw leeftijd en ervaring. Het allerbelangrijkste is dat je gemotiveerd bent om een bijdrage te leveren aan de ambities van onze opdrachtgever. 

Als marketeer krijg je een leuke uitdagende functie bij een innovatief en groeiend bedrijf waarbij je veel ruimte krijgt voor eigen initiatief.

Wil jij binnenkort aan de slag als marketeer online/offline bij onze opdrachtgever? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie graag voor 8 december. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via