Vacature: Medewerker varkenshouderij

  • Salaris Tussen € 13,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 16 uur
  • Standplaats Zwiggelte
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Heb jij altijd al met dieren willen werken? Bij voorkeur met varkens? Ben jij betrokken en vakbekwaam? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou!  Wij zijn in de omgeving van Westerbork op zoek naar een enthousiaste medewerker varkenshouderij om op maandag en dinsdag het team te versterken.

Als medewerker varkenshouderij zijn je werkdagen op maandag en dinsdag. Deze dagen moeten de volgende werkzaamheden uitgevoerd worden: verplaatsen en behandelen van de varkens, hokken schoonmaken en schoonspuiten. Daarnaast help je mee met diverse klussen rondom de boerderij. Tevens let je ook op de groei en ontwikkeling van de varkens en signaleer je symptomen van eventuele ziektes.

Functie-eisen

  • Je hebt affiniteit met de agrarische sector
  • Je bent verantwoordelijk, betrouwbaar en kunt goed zelfstandig werken.
  • Je bent bereid om eens in te vallen in het weekend

Over het bedrijf

De opdrachtgever is een vleesvarkensbedrijf in de omgeving van Westerbork. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een uitdagende, afwisselende baan waarin je kunt werken met deze slimme en leuke dieren bij een varkenshouderij in de omgeving van Westerbork. Je ontvangt, op basis van de cao productiegerichte dierhouderij, een salaris tussen de € 13,- en € 16,- bruto per uur. De hoogte van het salaris is mede afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Ben jij klaar om jouw liefde voor varkens te delen als medewerker varkenshouderij? Solliciteer dan gelijk op deze vacature en ga op korte termijn aan de slag. Voor meer informatie of vragen over de vacature 'medewerker varkenshouderij' kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Beilen via het telefoonnummer 0593 728 000. 

Deel deze vacature via