Vacature: Schoonmaker kantoorpanden

  • Salaris €2000,-
  • Aantal uren per week 15 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmbo

Over de functie

Houd je van een nette omgeving en heb je oog voor detail?  Ben je op zoek naar een parttime avontuur waarin jouw schoonmaakkunsten echt tot hun recht komen? Dan hebben we de perfecte baan voor jou!

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Beilen zijn wij op zoek naar enthousiaste schoonmaakmedewerkers voor het schoonmaken van verschillende kantoorpanden. Als schoonmaker van kantoorpanden ben je verantwoordelijk voor het leveren van schoonmaakdiensten in verschillende kantoorruimtes. Je zorgt ervoor dat het kantoorpand er schoon, opgeruimd en uitnodigend uitziet. Door jouw inzet kunnen alle medewerkers elke dag genieten van een schone omgeving. Je voert verschillende schoonmaakwerkzaamheden uit, zoals stof afnemen, vloeren schoonmaken, en sanitaire voorzieningen onderhouden. 

Afhankelijk van jouw wensen en beschikbaarheid wordt er een planning gemaakt voor jouw diensten. Op dit moment zoeken we medewerkers voor de dagdiensten. Je werkt in de dagdienst van 8.30 uur - 12.30 uur. Iets later beginnen omdat de kinderen nog naar school gebracht moeten worden, dan is dat bespreekbaar. Zoek jij meer iets voor de avonduren? Ook dat is bespreekbaar!  De avonddiensten beginnen om 17.00 uur en rond 21.00 uur draai je de laatste deur op slot. 

Functie-eisen

  • Rijbewijs B is een pré
  • Flexibel inzetbaar
  • Ervaring in schoonmaakwerk is een pluspunt, maar enthousiasme en motivatie zijn belangrijker.
  • Oog voor detail en de capaciteit om efficiënt en grondig te werken.

Over het bedrijf

De opdrachtgever is gespecialiseerd in het reinigen van panden, zowel aan de buiten,- en binnenkant. Ben jij een ervaren glazenwasser of gevelreiniger? Ook voor deze werkzaamheden kun je bij onze opdrachtgever terecht.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een parttime baan voor ongeveer 10 tot 15 uur per week, die goed te combineren is met andere verplichtingen. Je komt te werken bij een opdrachtgever waar jouw uren flexibel ingevuld kunnen worden. De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag en de werktijden zijn van 8.30 uur tot 12.30 uur of 17.00 uur tot ongeveer 21.00 uur. Je wordt ingepland op basis van jouw beschikbaarheid en wensen. Je wordt beloond conform de cao Schoonmaakdiensten. Ben je 21 jaar of ouder? Dan ontvang je een salaris van € 2.000,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.  

Ben je geïnteresseerd in deze functie als schoonmaker van kantoorpanden? Reageer dan gelijk op deze vacature en wellicht kun je op korte termijn al starten! Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature 'Schoonmaker kantoorpanden'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00 en vraag naar Lisa of Daniëlle.

Deel deze vacature via