Vacature: Monteur landbouwmechanisatie

  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Spijk Gn
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Ben jij een monteur landbouwmechanisatie die elke uitdaging met open armen verwelkomt, ongeacht de omstandigheden? Weet jij altijd kalm te blijven, zelfs in de meest veeleisende situaties? Als jij streeft naar niets minder dan topkwaliteit in je werk en je passie voor landbouwmechanisatie je hart sneller doet kloppen, dan is het tijd om verder te lezen!

In jouw nieuwe functie als monteur landbouwmechanisatie ga jij je dagelijks bezighouden met A-merk machines. Denk hierbij aan trekkers, aardappelrooiers, maaidorsers en veldspuiten.  Als monteur ga jij o.a. reparatie-, en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren. Het is heel handig wanneer je ervaring hebt met de landbouwmechanisatie.  Er wordt van jou in drukke periodes, zoals tijdens het aardappelpoten , enige flexibiliteit verwacht.  Mocht een boer namelijk hulp nodig zijn, dan wordt er wel van jou verwacht dat je hem uit de brand komt helpen. 

Functie-eisen

  • enige ervaring in de landbouwmechanisatie is gewenst.
  • beschik jij over ruime kennis over landbouwtechniek
  • een technische opleiding afgerond
  • kennis van de Engelse taal kan handig zijn
  • gemotiveerd

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een professionele organisatie en heeft door de provincie meerdere vestigingen. Je komt te werken in een team met monteurs, een chef werkplaats, een magazijnmedewerker en vertegenwoordigers. Het bedrijf biedt een uitgebreid onboarding programma zodra je begint. Wil je graag meer kennis ontwikkelen? Dan staat deze opdrachtgever daar zeker voor open en kan je intern cursussen volgen. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke, uitdagende functie als monteur landbouwmechanisatie bij een vooruitstrevend bedrijf. Het is een fulltime functie voor langere periode (38 uur per week). Je ontvangt een loon conform de kennis en ervaring die jij meebrengt. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding en bouw je direct vakantiegeld en vakantiedagen op.

Kom jij binnenkort dit team versterken als monteur landbouwmechanisatie? Reageren op deze vacature kan tot en met 10 december. Heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Abiant Spijk via het telefoonnummer 0596 59 22 22 of stap eventjes binnen! 

Deel deze vacature via