Vacature: Bouwmedewerker Verbouw- en onderhoudsbedrijf Vermanen

  • Salaris Tussen € 12,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats 't Zandt
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Door toenemende drukte is verbouw- en onderhoudsbedrijf Vermanen op zoek naar een bouwmedewerker.

Als bouwmedewerker ga je met een ervaren timmerman mee naar verschillende klusjes. Deze timmerman ondersteun je met verschillende werkzaamheden, met name in renovatiewerk. Hierbij kan je denken aan het renoveren van daken, na-isolatie, aanbouw realiseren en renoveren van badkamers. Heb je nog niet heel veel ervaring in de bouw? Geen enkel probleem. Verbouw- en onderhoudsbedrijf Vermanen leert je alle kneepjes van het vak.

Functie-eisen

  • ervaring in de bouw
  • twee rechterhanden
  • rijbewijs B  
  • VCA-certificaat of bereid om deze te halen 

Over het bedrijf

Met meer dan 25 jaar ervaring is Verbouw- en onderhoudsbedrijf Vermanen het adres voor veel verschillende projecten. Zij zijn gevestigd in ’t Zandt. 

Zij vinden naast goede service en oog voor detail, klantvriendelijkheid een belangrijk detail bij de uitvoering van hun klussen. Verbouw- en onderhoudsbedrijf Vermanen beschikt over een werkruimte waar prefab-elementen worden gebouwd voor woningen, schuren en tuinhuisjes. Verder hebben zij hier ook machines staan voor het maken van houten kozijnen, ramen en deuren. Alle werkzaamheden houden zij zoveel mogelijk in eigen beheer, om er zo voor te zorgen dat klanten één aanspreekpunt hebben. Ook om het project overzichtelijk te houden. 

Wat wij bieden

Een baan met de kans op een vast dienstverband! Je werkt fulltime, waarbij de werktijden van 07:00 uur tot 16:30 uur zijn. Daarnaast bieden wij jou een salaris passend bij jouw werkervaring en achtergrond. Het brutoloon is tussen de €12,- en €17,- per uur.

Grijp jij bij Verbouw- en onderhoudsbedrijf Vermanen deze kans met beide handen aan? Solliciteer dan voor 11 december. Abiant Spijk verzorgt voor Vermanen de werving en selectie voor deze vacature. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'Bouwmedewerker'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 0596 59 22 22.

Deel deze vacature via