Vacature: Allround medewerker akkerbouw

  • Salaris Tussen € 2100,- en € 3000,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Uithuizen
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMboMavoHavoVwo

Over de functie

Streef jij altijd naar hogere kwaliteit en beter presteren? Dan hebben ze op dit bedrijf een passende vacature open staan voor jou! Op dit akkerbouwbedrijf zijn ze namelijk veel bezig met optimalisatie van de teelt, het machinepark en de opslag van de gewassen. Lees snel verder voor meer informatie. 

Als allround medewerker akkerbouw is jouw takenpakket ieder seizoen anders. Van het voorbereiden van de grond tot het zaaien en poten en vervolgens de periode van oogsten, tot het sorteren en afleveren van de gewassen later in het jaar. Daarnaast houd je de bodemkwaliteit en gewascondities in de gaten en denk je mee met de optimalisatie van het bedrijf. Wanneer het wat rustiger is pak je andere taken op. Je hoeft geen moment stil te zitten!

Wanneer je nog op zoek bent naar een plek voor jouw bbl-opleiding akkerbouw kun je ook op dit bedrijf terecht. 

Functie-eisen

Jij hebt kennis van de sector en ziet het werk liggen. Je bent vanzelfsprekend in het bezit van je T-rijbewijs en bij voorkeur bezit je ook je heftruckcertificaat. 

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever heeft een akkerbouwbedrijf in de omgeving van Uithuizen waar de teelt van pootgoed centraal staat. Op dit bedrijf werk je jaarrond samen met de andere vaste medewerker van dit bedrijf.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime werkweek op een vooruitstrevend akkerbouwbedrijf waar jij van harte welkom bent. Salaris ontvang je conform de cao open teelten en ligt afhankelijk van jouw ervaring tussen de €2100,- en €3000,- bruto per maand. Daarnaast bouw je vakantiegeld, vakantiedagen en pensioen op. 

Wil jij zo snel mogelijk meedraaien op dit akkerbouwbedrijf? Dan komen we graag met je in contact, je kunt solliciteren via de button tot 14 december. Heb je nog vragen over deze vacature of wil je meer informatie over de vacature 'allround medewerker akkerbouw'? Dan kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Spijk door te bellen naar 0592 592 222. 

Deel deze vacature via