Vacature: Logistiek medewerker / Koerier

  • Salaris Tussen € 13,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau OngeschooldMbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de logistiek? Heb je passie voor leveringen en ben je een echt organisatietalent? Dan hebben wij dé perfecte functie voor jou! Onze opdrachtgever is een snelgroeiend bedrijf in Joure, welke op zoek is naar een enthousiaste logistiek medewerker / koerier om het team te versterken.

Als logistiek medewerker / koerier ben je verantwoordelijk voor het tijdig en efficiënt klaar maken van onze producten bij onze klanten. Daarnaast zorg je ervoor dat de leveringen op tijd worden klaargemaakt, verpakt en herpakt. Het is belangrijk dat de producten op de juiste locaties worden afgeleverd. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het bijhouden van de voorraad en het verwerken van de retourzendingen. Ook kan het voorkomen dat je zelf producten aflevert of ophaalt op de locatie Groningen of Amsterdam. Je werkt nauw samen met het team om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn en blijven. De functie is ontstaan vanwege toenemende drukte.

Functie-eisen

  • mbo werk- en denkniveau;
  • communicatief vaardig; 
  • beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • bereid om te reizen voor werk;
  • enthousiast;

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een bedrijf in Joure wat gespecialiseerd is in het maken voor temperatuur controleren producten voor verschillende bedrijven in onder andere gezondheidszorg. Ze leveren binnen en buiten Europa, hierbij denken ze graag mee in het verbeteren van processen. Er staat eens sterk loyaal team bij onze opdrachtgever. Ze willen je graag het vak leren en de voorkeur gaat uit naar een vaste collega. Omdat het steeds drukker word binnen het bedrijf gaat het eerst om een functie voor een aantal maanden met kans op verlenging.

Wat wij bieden

Abiant biedt jou fulltime baan voor in eerste instantie een aantal maanden. Bij goed bevallen is er contract voor onbepaalde tijd zeker mogelijk. Daarnaast bieden wij een salaris dat passend is bij jouw opleiding en ervaring. Dit zal tussen de €13,- en €14,- bruto per uur zijn. De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:30 - 17:00.  

Wil jij binnenkort nog starten als logistiek medewerker? Solliciteer dan voor 21 december. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'logistiek medewerker / koerier'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via