Vacature: Bedrijfsverzorger akkerbouw

  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Abiant Bedrijfsverzorging biedt op het gebied van arbeid de zekerheid van hulp op momenten dat het nodig is. We hebben vakkundige bedrijfsverzorgers die er voor zorgen dat alle werkzaamheden op de agrarische onderneming doorgaan. Abiant Bedrijfsverzorging is op zoek naar een bedrijfsverzorger akkerbouw (fulltime)

Als bedrijfsverzorger ben je flexibel en breed inzetbaar bij bedrijven die een beroep doen op de agrarische bedrijfsverzorging van Abiant. In deze functie vervang je akkerbouwers bij ziekte of afwezigheid. Je verricht zelfstandig alle voorkomende werkzaamheden bij een agrarisch bedrijf.

Functieprofiel
Als bedrijfsverzorger akkerbouw verricht je bij het uitvallen van de ondernemer alle voorkomende werkzaamheden op een akkerbouwbedrijf.

Functie-eisen

Jouw profiel
> afgeronde mbo opleiding akkerbouw niveau 3/4 of vergelijkbaar
> bij voorkeur in bezit van het certificaat ‘Gewasbescherming’ licentie 1 en/of 2.
> ervaring met alle voorkomende werkzaamheden in de akkerbouw
> goede actuele vakkennis
> sociaal- en communicatief vaardig
> flexibel inzetbaar en een dienstverlenende instelling
> tegen incidenteel overwerken en onregelmatige werktijden heb je geen bezwaar
> breed inzetbaar, ook buiten de akkerbouw
> ervaring met automatiseringssystemen
> in het bezit van rijbewijs B, voorkeur BE

Salaris en arbeidsvoorwaarden
De aanstelling vindt voorlopig plaats voor de duur van één jaar. Bij gebleken geschiktheid en een positieve ontwikkeling van de markt zal het dienstverband worden voortgezet. Er zal een bij jouw kennis en ervaring behorend salaris worden vastgesteld volgens de cao Bedrijfsverzorgingsdiensten. Naast het basissalaris kent Abiant Bedrijfsverzorging een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een bedrijfsauto, bedrijfskleding, persoonlijke beschermingsmiddelen, prima pensioenvoorzieningen en een collectieve ziektekostenverzekering.

Sollicitatie en informatie
Interesse in deze veelzijdige functie? Mail dan je sollicitatiebrief met cv o.v.v. bedrijfsverzorger akkerbouw naar sollicitatie@abiant.nl t.a.v. Brigitte Gijzen.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Bert Meinardi (planner),
t (050) 303 93 83.

Deel deze vacature via