Vacature: Medewerker melkveehouderij

  • Aantal uren per week 16 - 24 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband tijdelijk
  • Standplaats Veenwouden
  • Vacaturenummer 102604

Over de functie

Ben jij op zoek naar een parttime functie of heb je tijd over en ligt jouw interesse in de veehouderij? Dan is de functie van melker wellicht iets voor jou.

Voor diverse opdrachtgevers in het Noordoosten van Fryslân en het Westerkwartier (provincie Groningen) zijn wij per direct op zoek naar meerdere melkers voor ochtend-, middag- en avonden. Diverse combinaties van melkbeurten en adressen behoort tot de mogelijkheden.

Onze opdrachtgevers zijn melkveebedrijven van verschillende aard en grootte, maar wel veelal een familiebedrijf.

Functie-eisen

Je beschikt over relevante werkervaring binnen de melkveehouderij, bent flexibel inzetbaar en een echte aanpakker. Daarnaast woon je in de regio en ben je in het bezit van eigen vervoer.

Gemiddeld zal een werkweek uit 10 tot 30 uur bestaan. Beloning vindt plaats op basis van ervaring en cao. Een contract voor langere duur behoort tot de mogelijkheden.
Heb je naast je opleiding/studie tijd over om een aantal melkbeurten op te pakken? Ook dan komen wij graag in contact met jou!

Ben jij de medewerker melkveehouderij die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Veenwouden op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via