Vacature: Werkvoorbereider installatietechniek

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij ervaring als werkvoorbereider en daarnaast affiniteit met (nieuw)bouwprojecten? Wij zoeken een werkvoorbereider voor een opdrachtgever in Groningen.

Wat ga je doen?
Als werkvoorbereider ben jij verantwoordelijk voor de voorbereiding van verschillende nieuwbouwprojecten. Zo vallen het maken van berekeningen, het opstellen van offertes, het bewaken van het gestelde budget en de voortgang, het bestellen van voldoende materiaal, het bewaken van de planning, het aansturen en ondersteunen van collega’s onder jouw dagelijkse taken. Communicatie is belangrijk, want je staat rechtstreeks in contact met klanten, aannemers en andere belanghebbenden. Daarnaast heb je ook overleg met afdelingen en heb je hierin soms een adviserende rol. Ook assisteer je bij het oplossen van technische problemen. Verder ben je ook in staat om een technisch ontwerp te vertalen naar een materiaalspecificatie.
Ervaring met REVIT/BIM is een pré. Heb je hier nog geen kennis van, maar sta je er wel voor open om dit te leren of je kennis verder uit te breiden dan is dat ook een mogelijkheid.
Competenties die belangrijk zijn om deze functie goed te kunnen uitoefenen zijn: communicatieve vaardigheden, snel kunnen schakelen en het goed kunnen plannen & organiseren.

Waar ga je werken?
Het bedrijf waar je gaat werken is gevestigd in Groningen, maar heeft meerdere vestigingen door het hele land. Totaal werken er rond de 450 mensen. Zij hechten waarde aan de persoonlijke ontwikkeling van hun medewerkers. Daarnaast is het belangrijk dat jij je thuis voelt in een dynamische werkomgeving, waarbij je samen met jouw nieuwe collega’s streeft naar een optimale dienstverlening.

Functie-eisen

> je hebt minimaal een mbo 4 diploma afgerond binnen de techniek
> je hebt een aantal jaren werkervaring als werkvoorbereider
> je hebt kennis van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties
> je bent financieel sterk
> je bent communicatief vaardig

Denk jij juiste persoon te zijn voor deze functie als werkvoorbereider? Dan zien wij graag jouw cv en motivatie tegemoet. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Werving en selectie op via het telefoonnummer 050 206 00 92.

Op zoek naar een andere functie binnen de techniek? Abiant is doorlopend op zoek naar technisch talent! Dus neem vooral een kijkje op https://www.abiant.nl/119621/techniek.html

Deel deze vacature via