Vacature: Aankomend calculator / werkvoorbereider installatietechniek

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij onlangs een technische opleiding afgerond richting installatie- of elektrotechniek en sta je klaar om een mooie carrierestart te maken? Neem dan contact met ons op en wij vertellen je graag alles over deze mooie kans om als aankomend werkvoorbereider/calculator aan de slag te gaan.

Onze opdrachtgever uit de provincie Groningen is een gerenommeerd midden groot installatiebedrijf dat zich bezighoudt met elektra -, gas -, water – en cv installaties voor particulier, woningbouw en utiliteitswerken. Duurzaamheid is een belangrijk speerpunt en ontwikkelingen op gebied van duurzame innovaties worden op de voet gevolgd en toegepast. Daarnaast staan service, kwaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel. Het bedrijf kent korte lijnen en open communicatie binnen een hecht en ambitieus team met een prettige werksfeer.

Wat ga je doen?
Je start met het ondersteunen van je collega's die verantwoordelijk zijn voor een goede voorbereiding, aansturing en uitvoering van elektrotechnische en werktuigbouwkundige projecten in zowel de particuliere sector als in de nieuwbouw. Het team bewaakt de doelstellingen betreffende uren, materialen en kwaliteit. Jij houdt je onder andere bezig met het opstellen en opvolgen van offertes en je staat hierbij regelmatig ik contact met klanten en opdrachtgevers. Je zorgt voor het opstellen van correcte werkinstructies, bestelling van materialen en planning van de werkzaamheden. Je hebt hierbij oog voor service en kwaliteit zonder daarbij commerciële doelstellingen uit het oog te verliezen.

Functie-eisen

Wat verwachten wij van jou?
De functie van aankomend werkvoorbereider/calculator is uitdagend en zeer afwisselend en er wordt dan ook zeker wat van je gevraagd. Maar ben jij gedreven om het vak te leren dan is er ruimte voor het volgen van trainingen en krijg je alle kans om je zelf verder te ontwikkelen.

En verder vragen wij:
> een (bijna) afgeronde mbo-opleiding niveau 4 richting elektro- of installatietechniek
> een flinke dosis ambitie om jezelf te ontwikkelen tot een zelfstandige werkvoorbereider/calculator
> goede communicatieve vaardigheden

Ben jij uit het juiste hout gesneden en grijp jij deze kans met beide handen aan? Dan biedt onze opdrachtgever jou uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de afdeling Abiant Werving en selectie op telefoonnummer 050 206 00 92.

Deel deze vacature via