Vacature: Vakman gww

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau vmbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Groningen
  • Vacaturenummer 102609

Over de functie

Ben je stoer aangelegd? Werk je graag buiten? Hou je van drukte en grote machines om je heen? Werk je graag met anderen samen? Dan is de opleiding Vakman GWW iets voor jou! Het werk als gww-er enorm afwisselend: je komt overal en je werktijden zijn telkens anders. Soms werk je zelfs ’s nachts!

Als vakman GWW moet je stoer aangelegd zijn. Wie nerveus wordt van diepe bouwputten kan beter iets anders gaan doen. Je werkt als Allround Vakman GWW op verschillende bouwlocaties, zowel binnen als buiten de bebouwde kom. Je werkt vooral buiten en je projecten zijn meestal van behoorlijke grootte. Verkeersdrukte, diepe bouwputten, zware constructieonderdelen, asfaltwerkzaamheden en nachtelijke werkzaamheden maken dat het werk regelmatig risicovol is.

Daarnaast heb je te maken met variërende werktijden omdat het werk aan infrastructurele projecten vaak verkeersoverlast oplevert en deze werkzaamheden vaak ’s nachts worden uitgevoerd. Je werkt voornamelijk in ploegverband waarbij jij de aanwijzingen geeft aan andere collega’s. Je bent dus niet alleen verantwoordelijk voor je eigen werk, maar ook voor het werk van je collega’s. Jij let erop dat alles op tijd af is en op een goede en veilige manier gebeurt.

Hoe ziet de opleiding er uit?
Tijdens de opleiding Vakman GWW werk en leer je tegelijk. Werken doe je vier dagen in de week bij een GWW-bedrijf. Daar ben je in loondienst. Eén dag in de week ga je naar school. Je werkt dan voor een deel zelfstandig de theorie door. Dit kan in je eigen tempo. Ook krijg je klassikaal les. Het bedrijf waar je via Abiant gaat werken is een gerenommeerd infra bedrijf in het Noorden van het land.

Wat leer je?
Tijdens de opleiding leer je:
> Grondwerk uitvoeren (bijvoorbeeld afgraven en het verwijderen van struiken en bomen om een tijdelijke aanvoerweg aan te leggen)
> Rioleringen aanleggen
> Wegfunderingen aanleggen zodat deze ‘verhardingsklaar’ zijn
> Alles over veilig werken
> Communiceren in goed Nederlands
> Rekenen
> Je loopbaan vormgeven (Loopbaan en Burgerschap)

Functie-eisen

> je bent woonachtig in de provincie Groningen, Drenthe of Friesland
> je bent in bezit van een geldig rijbewijs
> je neemt initiatief
> je durft verantwoordelijkheid te nemen
> je bent enthousiast

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Abiant Bouw in Groningen.
Tel: 050 206 02 09 / Mail: bouw@abiant.nl

Deel deze vacature via