Vacature: Tekenaar / werkvoorbereider

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Emmen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Woon jij in de omgeving van Emmen en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als tekenaar/werkvoorbereider E? Lees dan snel verder.

Wat ga je doen?
Als tekenaar/werkvoorbereider E maak je zelfstandig ontwerpen en tekeningen. Daarnaast maak je ook licht- en kabelberekeningen. Naast het berekenen ga je je ook bezig houden met de voorbereiding en uitwerking van verschillende projecten binnen elektrotechnische installaties.

Voor deze functie is het handig als je kennis hebt van NEN 1010 en NEN 3140. Ook voorkennis van elektronische installaties in de woningbouw en utiliteit komen handig van pas!

Waar ga je werken?
Het bedrijf is gevestigd in de omgeving van Emmen. Het richt zich met name op woningbouw en appartementencomplexen. Wegens groei zijn zij op zoek naar een nieuwe tekenaar/werkvoorbereider E. Binnen het team heerst een informele sfeer met korte lijnen. Je krijgt ook de ruimte om jezelf te ontwikkelen middels trainingen/opleidingen.

Functie-eisen

> je hebt minimaal een mbo 4 diploma richting elektrotechniek (of vergelijkbaar)
> je hebt ervaring als tekenaar en werkvoorbereider
> je kan werken met Stabicad
> je kunt zelfstandig verscheidene projecten richting woningbouw te engineeren en tekenen
> je bent communicatief vaardig en flexibel ingesteld

Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en solliciteer online! Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Werving en selectie op het telefoonnummer 050 206 00 92 of mail naar vacature@abiant.nl.

Over het bedrijf


Deel deze vacature via