Vacature: Grond-, weg- en waterbouw bbl

  • Aantal uren per week 32 - 36 uur
  • Opleidingsniveau hbo
  • Dienstverband werken en leren
  • Standplaats Groningen
  • Vacaturenummer 103712

Over de functie

Wil je graag een studie volgen in de sector Grond-, Weg- en Waterbouw (GWW) of volg je deze al? In beide gevallen kan Abiant je helpen! Zoek je nog een leerbedrijf of heb je al een (op het oog)? Ook dan kunnen wij je helpen!
Werk jij graag in de buitenlucht en met (grote) machines? Wil jij er voor zorgen dat bestemmingen weer goed toegankelijk zijn of dat de wegen en wateren er weer mooi bij liggen? Dan is de sector Grond-, Weg- en Waterbouw (GWW) wellicht iets voor jou! Abiant is op zoek naar enthousiaste leerlingen die de BBL opleiding grondwerker/infra (willen) volgen.

Als vakkracht in de GWW bestaat jouw werkdag uit veel afwisseling. Zo zal je werken aan de aanleg en het onderhoud van rioleringen, wegfunderingen, bestratingen en putten.

Hoe ziet een BBL opleiding eruit?
Je kunt eigenlijk per direct al beginnen met het opdoen van praktijkervaring bij een opdrachtgever van Abiant. In de wintermaanden ga jij drie dagen per week naar school. Daarnaast besteed jij gemiddeld één dag per week aan thuisstudie. Abiant draagt zorg voor de boeken en het cursusgeld. Ook heb je een vast contactpersoon bij Abiant die altijd bereikbaar is.

Functie-eisen

> je volgt de opleiding of willen de opleiding volgen
> je bent fysiek in orde
> je bent 100% gemotiveerd

Word jij enthousiast van bovenstaand verhaal en ben jij gemotiveerd om deze opleiding tot een succes te maken? Neem dan contact op met de dichtstbijzijnde vestiging of met onze scholingscoördinator van Abiant via: scholing@abiant.nl.

Deel deze vacature via