Vakantiekrachten nodig?

vakantiekrachten

Een vertrouwd adres voor uw vakantiekrachten

U wilt natuurlijk op een correcte en goed georganiseerde manier invulling geven aan uw vakantiekrachten. Bij Abiant regelen wij de verloning, maar ook kunnen we de werving en selectie van uw vakantiepersoneel voor u regelen. Onze betrouwbare en stipte werkwijze bespaart u veel tijd en gedurende de gehele periode staan wij paraat voor advies.

Werving: van één scholier tot een heel team

U kunt zelf uw vakantiekrachten zoeken, maar Abiant Uitzendgroep kan de werving en selectie ook voor u doen. Jaarlijks werft Abiant gemotiveerde vakantiekrachten voor diverse opdrachtgevers in Noord-Nederland. Of het nu gaat om één scholier of uw gehele personeelsvoorziening, Abiant regelt het allemaal tegen voordelige tarieven. Laat uw wensen weten en wij zoeken voor u de geschikte kracht. Doet u de werving en selectie zelf, dan kunnen wij u een nog scherper tarief aanbieden.

Administratie goed verzorgd

Abiant Uitzendgroep verzorgt het hele administratieve proces snel en zorgvuldig. Of het nu gaat om contracten en eventueel noodzakelijke bijlagen, betaling van loon of afdracht van premies, het wordt allemaal perfect voor u geregeld. Alle medewerkers kunnen via de digitale omgeving altijd hun loonstrook inzien. Abiant Uitzendgroep is gewend om wekelijks grote aantallen medewerkers correct uit te betalen. Personeelskosten zonder verrassingen. U ontvangt van Abiant een all-in factuur waarin alle personeelskosten zijn meegenomen. Abiant betaalt naast loon ook vakantiegeld uit en houdt rekening met andere cao-afspraken. Ook is het uurtarief inclusief alle verplichte werkgeverslasten en administratiekosten. U betaalt alleen de daadwerkelijk gewerkte uren.

Wilt u vakantiewerkers inzetten? Neem voor een passend voorstel contact op. Eén telefoontje is genoeg!