Vakantiekrachten nodig?

Vakantiekrachten nodig? Abiant regelt 't!

Een vertrouwd adres voor jouw vakantiekrachten

Je wilt natuurlijk op een correcte en goed georganiseerde manier invulling geven aan de inzet van jouw vakantiekrachten. Bij Abiant regelen wij het voor je; van werving en selectie van  het vakantiepersoneel tot aan de verloning. Onze betrouwbare en stipte werkwijze bespaart je veel tijd en gedurende de gehele periode staan wij paraat voor advies en ondersteuning.

Werving: van één scholier tot een heel team

Jaarlijks werft Abiant gemotiveerde vakantiekrachten voor diverse opdrachtgevers in Noord-Nederland. Of het nu gaat om één scholier of jouw gehele personeelsvoorziening, Abiant regelt het allemaal tegen voordelige tarieven. Laat jouw wensen weten en wij zoeken voor jou de geschikte kracht. 

Administratie goed verzorgd

Abiant Uitzendgroep verzorgt het hele administratieve proces snel en zorgvuldig. Of het nu gaat om contracten en eventueel noodzakelijke bijlagen, betaling van loon of afdracht van premies, het wordt allemaal perfect voor jou geregeld.

Alle medewerkers kunnen via de digitale omgeving altijd hun loonstrook inzien. Abiant Uitzendgroep is gewend om wekelijks grote aantallen medewerkers correct uit te betalen. Abiant betaalt naast loon ook vakantiegeld uit en houdt rekening met andere cao-afspraken. Personeelskosten zonder verrassingen.

Jij betaalt alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren. Je ontvangt van Abiant een all-in factuur waarin alle personeelskosten zijn meegenomen, inclusief alle verplichte werkgeverslasten en administratiekosten. 


Meer informatie

Wil je vakantiewerkers inzetten? Abiant regelt 't! Neem voor meer informatie en een passend voorstel vrijblijvend contact op.