Vakantiekrachten nodig?

Vakantiekrachten nodig? Abiant regelt 't!

Een vertrouwd adres voor jouw vakantiekrachten

Je wilt natuurlijk op een correcte en goed georganiseerde manier invulling geven aan jouw vakantiekrachten. Bij Abiant regelen wij de verloning, maar ook kunnen we de werving en selectie van jouw vakantiepersoneel voor je regelen. Onze betrouwbare en stipte werkwijze bespaart je veel tijd en gedurende de gehele periode staan wij paraat voor advies.

Werving: van één scholier tot een heel team

Je kunt zelf jouw vakantiekrachten zoeken, maar Abiant Uitzendgroep kan de werving en selectie ook voor je doen. Jaarlijks werft Abiant gemotiveerde vakantiekrachten voor diverse opdrachtgevers in Noord-Nederland. Of het nu gaat om één scholier of jouw gehele personeelsvoorziening, Abiant regelt het allemaal tegen voordelige tarieven. Laat jouw wensen weten en wij zoeken voor jou de geschikte kracht. Doe je de werving en selectie zelf, dan kunnen wij jou een nog scherper tarief aanbieden.

Administratie goed verzorgd

Abiant Uitzendgroep verzorgt het hele administratieve proces snel en zorgvuldig. Of het nu gaat om contracten en eventueel noodzakelijke bijlagen, betaling van loon of afdracht van premies, het wordt allemaal perfect voor jou geregeld. Alle medewerkers kunnen via de digitale omgeving altijd hun loonstrook inzien. Abiant Uitzendgroep is gewend om wekelijks grote aantallen medewerkers correct uit te betalen. Personeelskosten zonder verrassingen. Jij ontvangt van Abiant een all-in factuur waarin alle personeelskosten zijn meegenomen. Abiant betaalt naast loon ook vakantiegeld uit en houdt rekening met andere cao-afspraken. Ook is het uurtarief inclusief alle verplichte werkgeverslasten en administratiekosten. Je betaalt alleen de daadwerkelijk gewerkte uren.

Meer informatie

Wil je vakantiewerkers inzetten? Neem voor een passend voorstel vrijblijvend contact op.