- Over Coöperatie Abiant
- Agro Ledenevent
- Agro
- Over Coöperatie Abiant
- Agro Ledenevent
Agro Ledenevent: smakelijke proeverij met Robèrt van Beckhoven
Samen met AB Vakwerk organiseren wij een inspirerend evenement, exclusief voor onze coöperatieleden. Als gastspreker verwelkomen wij dit jaar Robèrt van Beckhoven, onder andere bekend van Heel Holland Bakt, voor een smakelijke proeverij. Het ledenevent in Groningen vindt plaats op dinsdag 3 februari 2026, maar u kunt zich ook aanmelden voor het event in Friesland of Noord-Holland.
Van graan tot brood, van melk tot gebak: zonder uw werk als agrariër kan een meesterbakker als Robèrt zijn ambacht niet uitoefenen. Waar u dagelijks met passie en vakmanschap werkt op het land of in de stal, gebruikt hij diezelfde passie in zijn bakkerij. Tijdens dit ledenevent neemt Robèrt u mee in zijn wereld van smaak, ambacht en ondernemerschap.
Hij laat u zien én proeven hoe goede ingrediënten het verschil maken en hoe belangrijk de rol van de agrarische sector daarin is. U kunt rekenen op een inspirerende en smakelijke proeverij, boeiende verhalen en herkenbare lessen over trots, samenwerking en het belang van de beste grondstoffen.
Bent u er ook bij? Meld u dan aan via onderstaand formulier. Wees er snel bij want de ruimte is beperkt. Vol = vol.
Aanmeldformulier Agro Ledenevent
Thema
Vakmanschap begint bij de bron: de beste ingrediënten haal je rechtstreeks bij de boer
Datum en locatie
27 januari 2026 | Friesland
2gemeenten, Grousterdyk 1, 9011 WK Jirnsum
03 februari 2026 | Groningen
Rietland, Oosterseweg 62, 9785 TB Zuidwolde
10 februari 2026 | Noord-Holland
Meerhoeve, Cultuurweg 4, 1775 RA Middenmeer
Programma
10:00 - 10:30 uur
inloop met koffie/thee
10:30 - 12:00 uur
korte aftrap & proeverij Robèrt van Beckhoven
12:00 - 13:00 uur
lunchbuffet en afsluiting
Over Robèrt van Beckhoven
Robèrt van Beckhoven is de enige in Nederland met de titels Meester Patissier, Meester Boulanger én SVH Meesterijsbereider. Met ongekende passie en geestdrift oefent hij zijn vak uit, in zijn imposante bakkerij in het Brabantse Oisterwijk en daarbuiten. Als jurylid van Heel Holland Bakt en CupCakeCup, culinair specialist bij Tijd voor MAX en presentator van zijn eigen documentaireserie BROOD (2017) heeft
Robèrt zich gevestigd als autoriteit, inspirator en ambassadeur voor bakkers, thuisbakkers en liefhebbers van het goede leven. Meer informatie vindt u ook op zijn website bij Robèrt.