Het grootste uitzendbureau in Groningen, Friesland en Drenthe

Trots op het Noorden: Dé agrarische beurs van het noorden!

Op woensdag 22 en donderdag 23 november zal voor de tweede keer de agrarische beurs 'Trots op het Noorden' plaatsvinden in Stadion Euroborg.

Het evenement van de Boeren-Box is hét trefpunt voor alle agrarische ondernemers en hun (toekomstige) leveranciers en de plek voor iedereen die actief is in de agrarische branche. De beurs biedt een schat aan actuele informatie op het gebied van akkerbouw, rundvee- en dierhouderij. In Stadion Euroborg zullen 30 toonaangevende agrarische bedrijven aanwezig zijn. Zij zullen kennis wat betreft actuele thema’s en ontwikkelingen delen op de beursvloer. Ook worden er in verschillende skyboxen seminars en trainingen aangeboden. ‘Trots op het Noorden’ is mooie kans om te netwerken, contacten te verstevigen en de nieuwste ontwikkelingen op agrarisch gebied te onderzoeken.

Op. donderdag 23 november tussen 15:00 en 16:00 uur geven wij een seminar, met als titel: Bedrijfsverzorging en bedrijfsverzorger: Werk dat er toe doet!

Met meer dan 60 jaar ervaring in de agrarische sector weten wij als geen ander dat agrarische ondernemers soms professionele hulp nodig hebben bij (specialistische) werkzaamheden. Tijdens een interactieve bijeenkomst presenteert een bedrijfsverzorger en een lid van ons team het tweeledige onderwerp:

  1. Bedrijfsverzorging: Direct vervanging bij ziekte of arbeidsongeschiktheid. Continuïteit als je het zelf even niet kunt.
  2. Bedrijfsverzorger: Werk doen dat er er toe doet? Word Bedrijfsverzorger bij Abiant!

Meer informatie over de beurs? Kijk op boeren-box.nl!