Het grootste uitzendbureau in Groningen, Friesland en Drenthe

Reductieregeling

De belangrijkste doelstelling van de Coöperatie is het garanderen van de bedrijfscontinuïteit van de leden bij ziekte en arbeidsongeschiktheid. Tegen een gereduceerd tarief kunnen leden voor zichzelf en hun fulltime medewerker(s) maximaal twee jaar hulp krijgen via de reductieregeling. Ziekte heb je niet in de hand. Een goede regeling wel.

Korting op uurtarief

Als lid van de coöperatie krijg je bij o.a. ziekte en arbeidsongeschiktheid voor vervangende hulp korting op het basis uurtarief van een bedrijfsverzorger. Het lidmaatschap kent drie kortingsgroepen voor het eerste en tweede jaar hulp. Deze kortingsgroepen, waar je zelf één keuze uit maakt, zijn als volgt aan elkaar gekoppeld:

1e periode (52 weken) 2e periode (52 weken)
80% korting 40% korting
60% korting 30% korting
40% korting 20% korting

Aantal uren per week

De korting op het uurtarief bij ziekte en arbeidsongeschiktheid kent een maximum aantal uren per week. Het lidmaatschap kent twee urengroepen: 40 uur/wk en 50 uur/wk. Als lid maak je zelf een keuze uit één van deze twee urengroepen. Voor aangemelde werknemers kun je kiezen voor dezelfde kortingsgroepen, maar bij hen kun je alleen kiezen voor 40 uur vervanging en niet voor 50 uur. In ons bedrijfsreglement kun je alle voorwaarden lezen. 

Contact Abiant Agro

Industrieweg 39, Bedum

t 050 303 93 83
e bedrijfsverzorging@abiant.nl