Het grootste uitzendbureau in Groningen, Friesland en Drenthe

  • Agro
  • Abiant en het Rundveepedicurecentrum organiseren collegadag rundveepedicures

Abiant en het Rundveepedicurecentrum organiseren collegadag rundveepedicures

  • 18 december 2023
  • Agro
  • Maaike de Boer

Op 22 maart 2024 wordt de jaarlijkse collegadag van de Vereniging voor Rundvee Pedicure (VVRP) georganiseerd door Abiant en het Rundveepedicurecentrum (RPC). Een aantal van onze collega’s zijn daarom achter de schermen al druk bezig met de voorbereidingen om een inspirerende dag te organiseren voor onze eigen en collega- klauwbekappers. De dag is naast een inspiratiemoment om the best practices van elkaar te leren gelijk een mooi moment om gelijkgestemden te ontmoeten.

Abiant en het Rundveepedicurecentrum organiseren collegadag rundveepedicures

Wat is de VVRP?

De Vereniging voor Rundvee Pedicure heeft inmiddels ruim 270 leden in Nederland, België en Duitsland. Om lid te kunnen worden van de vereniging dienen VVRP-leden gecertificeerd te zijn. Het Rundveepedicurecentrum van Abiant is A+ gecertificeerd. Dit staat voor: Gediplomeerd klauwverzorger, minstens twee jaar praktijkervaring en er is theoriebijscholing gevolgd.

Daarnaast is het Good Practice Protocol ondertekend. De + geeft aan dat de registratie van de klauwaandoeningen worden geregistreerd door middel van Digiklauw of een ander administratiesysteem. Wij werken met Digiklauw.

Over de auteur

Maaike de Boer

Contentmarketeer

Maaike de Boer werkt sinds 2016 als contentmarketeer bij Abiant. Zij schrijft onder andere artikelen voor abiant.nl en voor onze bedrijfsmagazines De Abianter en De Abianter Agro.