Het grootste uitzendbureau in Groningen, Friesland en Drenthe

Abiant Leek bestaat 20 jaar

  • 16 maart 2018
  • Algemeen
  • Gisela Staal

Abiant Leek bestaat 20 jaar en viert daarom het hele jaar door feest met diverse leuke acties onder opdrachtgevers en medewerkers van de vestiging. Zo zullen er tal van leuke winacties zijn voor medewerkers en ook aan de opdrachtgevers zal een bedankje worden gegeven.

Abiant Leek bestaat 20 jaar

Sjoerd Kuiper opende als vestigingsleider op 1 januari 1998 samen met drie collega’s de deuren van Abiant Leek. Toen nog aan De Dam 68 in het centrum van Leek, maar inmiddels is Abiant Leek gevestigd op het bedrijventerrein Leeksterhout aan de Kapteynlaan 1a. Het team is in de loop der jaren uitgegroeid tot tien collega’s met aan het roer Lisette Ellens. Lisette begon in 2003 als stagiaire, maar is na diverse functies doorgegroeid tot vestigingsleider. Dit is ze inmiddels ook alweer 10 jaar.

Lisette kent dan ook als geen ander de opdrachtgevers en medewerkers van Abiant Leek. “Vooral in de bouw, de grond-, weg- en waterbouw, het agrarische en voor loonbedrijven zijn volop mensen aan de slag”, aldus Lisette . “Iets waarin Abiant zich al jaren onderscheidt is goed werkgeverschap, het bieden van zekerheid, het juist toepassen van de inlenersbeloning en het aanbieden van scholing. Wij kennen al onze mensen persoonlijk.”

Wie jarig is trakteert

Abiant Leek viert het hele jaar door feest met diverse leuke acties onder opdrachtgevers en medewerkers van de vestiging. Zo zullen er tal van leuke winacties zijn voor medewerkers en ook aan de opdrachtgevers zal een bedankje worden gegeven. “Onze opdrachtgevers en medewerkers hebben ons naar de plek gebracht waar we nu staan”, aldus Lisette. “En daar doen we graag iets extra’s voor.”

Ben je benieuwd naar jouw carrièremogelijkheden bij Abiant Uitzendgroep? Kom gerust langs in Leek of kijk verder op deze website. Ook wanneer je vragen hebt over opleidingsmogelijkheden, arbeidswetgeving of contractvormen mag je altijd langskomen. Abiant Leek is te vinden aan de Kapteynlaan 1a te Leek.

Over de auteur

Gisela Staal

Teamleider marketing & communicatie

Gisela was van 2015 tot en met 2018 werkzaam als teamleider voor de afdeling marketing- en communicatie van Abiant. Zij schreef onder andere artikelen voor De Abianter.

Lees onze nieuwsartikelen

Samenwerking tussen Terra en Coöperatie Abiant om toekomst agrarische sector Noord-Nederland te versterken

Agro

Samenwerking tussen Terra en Coöperatie Abiant om toekomst agrarische sector Noord-Nederland te versterken

Coöperatie Abiant en Terra ondertekenden dinsdag 21 mei het Manifest AgroWijs bij Terra MBO Groningen. In het manifest spreken beide partijen met elkaar af, dat ze samen activiteiten initiëren en uitvoeren om de studenten van Terra zo goed mogelijk te begeleiden van studie naar duurzaam werk en/of ondernemerschap in de agrarische sector in Noord-Nederland.
Lees meer
Arbeidsmarkt: nieuws in het kort (voorjaar 2024)

Arbeidsmarkt

Arbeidsmarkt: nieuws in het kort (voorjaar 2024)

De arbeidsmarkt in Nederland blijft in het vierde kwartaal van 2023 gespannen, met een gelijk aantal werklozen en vacatures ten opzichte van het derde kwartaal. Volgens gegevens van het CBS groeide het aantal banen in verschillende sectoren, vooral in handel, vervoer en horeca. Opmerkelijk is ook de toename van 15- en 16-jarigen met betaald werk, vooral onder scholieren met bijbanen. Daarentegen presteren Nederlandse vacatureteksten ondermaats, met een gemiddeld rapportcijfer van 4,2. Ook zijn er verschuivingen in de arbeidsparticipatie, met een afname van het aantal voltijdbanen en een stijging van deeltijdwerk, vooral bij mannen. Ondanks deze trends blijft Nederland bovengemiddeld actief op de arbeidsmarkt binnen de EU.
Lees meer
Even voorstellen... Onze nieuwe salesmanagers Fokje Brouwer en Marleen Venhuizen

Algemeen

Even voorstellen... Onze nieuwe salesmanagers Fokje Brouwer en Marleen Venhuizen

Bij Abiant vinden we het belangrijk om voldoende tijd en aandacht te besteden aan onze bestaande en nieuwe klanten. Om dit proces in optimale banen te leiden hebben we sinds eind vorig jaar twee salesmanagers in dienst. Fokje Brouwer en Marleen Venhuizen vertellen meer over de waarde van samenwerking en hun eerste behaalde succes.
Lees meer
Een geslaagde collegadag voor rundveepedicures

Agro

Een geslaagde collegadag voor rundveepedicures

Op vrijdag 22 maart organiseerden Abiant en het Rundveepedicurecentrum de VVRP collegadag voor alle rundveepedicures in Nederland. Maar liefst 200 man reisde af naar Groningen voor een interessante dag vol met presentaties, bezoek aan sponsoren, een heerlijke lunch en diner en entertainment.
Lees meer
Scholenproject Abiant Agro: Gastlessen geven is nog maar het begin

Agro

Scholenproject Abiant Agro: Gastlessen geven is nog maar het begin

Daphne Verbeij, commercieel medewerker agrarisch in Spijk en Bedum, en Eliza Noordam, commercieel medewerker binnendienst in Bedum, beide werkzaam voor Abiant, zijn begonnen met het geven van gastlessen op mbo-scholen in Emmen, Meppel, en Groningen. Beide hebben affiniteit met de agrarische sector en het onderwijs. Tijdens deze lessen geven Daphne en Eliza de studenten informatie over communicatie, soorten dienstverbanden, solliciteren en ondernemersvaardigheden. Martina Kremer, betrokken bij dit project als manager Leren en Werken, benadrukt dat dit pas het begin is van een ambitieus project. Er liggen veel plannen en ideeën en de doelen zijn duidelijk.
Lees meer
Medewerkers Rundveepedicurecentrum volgen cursus om mobiliteitsscoorder te worden

Agro

Medewerkers Rundveepedicurecentrum volgen cursus om mobiliteitsscoorder te worden

Medewerkers van het Rundveepedicurecentrum hebben op 14 november 2023 als eerste groep klauwverzorgers een cursus gevolgd van het register van mobiliteitsscoorders (RoMS). Het RoMS is een internationale instantie die het gebruik van gestandaardiseerde, onafhankelijke mobiliteitsscores aanmoedigt om de klauwgezondheid van koeien te waarborgen. Na het succesvol afronden van de cursus worden de klauwverzorgers opgenomen in het RoMS-register van erkende scoorders.
Lees meer