Het grootste uitzendbureau in Groningen, Friesland en Drenthe

  • Algemeen
  • Even voorstellen... Onze nieuwe salesmanagers Fokje Brouwer en Marleen Venhuizen

Even voorstellen... Onze nieuwe salesmanagers Fokje Brouwer en Marleen Venhuizen

  • 26 maart 2024
  • Algemeen
  • Maaike de Boer

Bij Abiant vinden we het belangrijk om voldoende tijd en aandacht te besteden aan onze bestaande en nieuwe klanten. Om dit proces in optimale banen te leiden hebben we sinds eind vorig jaar twee salesmanagers in dienst. Fokje Brouwer en Marleen Venhuizen vertellen meer over de waarde van samenwerking en hun eerste behaalde succes.

Even voorstellen... Onze nieuwe salesmanagers Fokje Brouwer en Marleen Venhuizen

Fokje: “Een van de opvallende successen die we, in samenwerking met Abiant Joure, hebben weten te bereiken is de samenwerking met wasserij De Blinde/Blycolin. Voor De Blinde in Heerenveen mogen wij sinds 1 januari 2024 het personeel leveren. In de piekperiode is het de verwachting dat er 35 medewekers via Abiant aan het werk zijn.

Om ervoor te zorgen dat we altijd voldoende personeel kunnen leveren hebben we een naadloze samenwerking tussen de Abiant-vestigingen, Abiant EU Service en de zusjes van Abiant, namelijk MF Uitzendbureau en @WORK Personeelsdiensten. Deze synergie versterkt niet alleen de interne samenhang, maar heeft ook een positieve invloed op de dienstverlening naar onze klant De Blinde en andere opdrachtgevers.”

Marleen benadrukt dat het belangrijk is voor opdrachtgevers om te anticiperen op veranderingen in de arbeidsmarkt op onder andere het gebied van wet- en regelgeving. Marleen: “We nodigen klanten graag uit om te sparren over huidige en toekomstige uitdagingen. Of het nu gaat om personele vraagstukken of planning, vanuit Abiant staan we klaar om huidige en nieuwe opdrachtgevers te ondersteunen en te adviseren.”

Fokje Brouwer | regio Friesland

Fokje Brouwer is sinds februari 2022 in dienst van Abiant. Eerst als regiomanager en sinds eind vorig jaar als salesmanager. Ze werkt op basis van vertrouwen en denkt graag mee over vragen en uitdagingen die bij klanten liggen. Ze doet dit door de brede kennis vanuit de organisatie goed in te zetten waardoor ze voor bedrijven de ideale hr-partner is.

06 13 70 12 53
fbrouwer@abiant.nl

Marleen Venhuizen | regio Drenthe & Groningen

Marleen Venhuizen, werkzaam voor Abiant sinds december 2023, is ruim 16 jaar werkzaam in de uitzendbranche. Ze is een echte verbinder. Kenmerkend aan Marleen haar werkwijze is luisteren en verbanden leggen. Ze werkt graag samen om realistische doelen te behalen. Neem gerust contact op met Marleen om te sparren over personele vraagstukken.

06 57 98 06 53
mvenhuizen@abiant.nl

Over de auteur

Maaike de Boer

Contentmarketeer

Maaike de Boer werkt sinds 2016 als contentmarketeer bij Abiant. Zij schrijft onder andere artikelen voor abiant.nl en voor onze bedrijfsmagazines De Abianter en De Abianter Agro.